Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Te olvasni tudsz-e?
1024x768-on fut neked, nekem meg 1920x1080-on megy.
Nem azzal van gond, hogy nem gyors, mert 40-60 fps között van, de iszonyat ronda.
CoD2 szintjénél nagyon hajszálnyival jobb a graf. CoD4-5-6 sokkkkkkal jobb. -
Polllen
félisten
Azért jó lett volna, ha adnak platform szerinti leosztást...

-
Bobby bácsit ilyenkor miért nem fikázza senki?

Ígyköcsög-úgyköcsög, de senki nem csinálja tőle jobban ezt az egész világon.
-
ViTaZi
aktív tag
A játék jó lett, nem csak új skin+ egyéb. Van jó szerver (Franciát kell keresni) amin elég kis pingek vannak. A játék ugyan annyiba kerül mint anno a MW2. Grafika jobb mint cod6 (nekem jobban bejön). Akinek nem tetszik ne vegye meg. Am a reklámra költöttek annyit mint az MW2-re, csak egyszerűen ezt a részt sokkal többen vették meg. Van benne bug, de melyik játék nem volt megjelenéskor?

-
ferencka
tag
nekem bejön a játék.vannak hibái de melyiknek nincs az meg hogy egy játék mindenkinek tetszen olyan nincs de látom ez már közledik ha ennyien kiváncsiak rá.szidják szidják néhányan de azért mégiscsak végigtolják

-
tDr1v3r
veterán
Ehh, Crysis és GTA IV kombinációja? Alacsony fps, mikrolag... új géptesztelő "játékot" avathatunk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
bartucc
addikt
Először is, mai játékokhoz képest gyenge grafikája van, de ez egy olyan játék, amivel sokan játszanak, és inkább menjen el minél több gépen élvezhetően, mint annak idején a Crysis, hogy 3 év múlva lehet élvezhetően játszani vele egy átlagos gépen...
Másrészt pedig a grafika nagyon másodlagos, ha egy jó játékkal játszol és beszippant. GTA Vice City-t annak idején nagyon élveztem, pedig nem volt egy grafikai csúcs már annak idején sem. Ha beszippant a történet, a képzelet és élvezet pótolja a többit. De kérem itt nem tudom mennyire sikerült összerakni, de a MW2-nél nem tudtam felfogni a csapongást, meg hogy mindenki meghal össze-vissza. Nem vagyok angol tudással igazán megáldva, de alig értettem. Ez pedig elvitte a játékélményt igen jelentősen...

-
törölt tag
A GT 9.6 pontot adott tízből a prezentációra, ami majdnem tökéletes, ign 8.5-öt stb stb a egyesek szerint meg csúnyább mint a CoD2? Valaki itt nagyon vak

-
Xaels
félisten
Nem lehet, hogy azért lett nagyobb az első napi bevétel mert a játék is erősen drágábban került a boltokba mint az előző epizód??? Legalább is ha az egyik boltot nézzük ahol tavaly megjelenéskor 10000Huf volt az MW2 és most a BO 12000Huf akkor az erős 20%-ot jelent ami körülbelül ki is teszi ezt a különbséget...
A játék meg tényleg csúnya és a történet sem fogott meg, bár lehet, hogy az állandóan villódzó összevágott átvezetőknek is köszönhető amiktől majdnem rosszul lettem... És mielőtt bárki azt mondja, hogy nincs igazam nézzen vissza egy két topicot ott linkeltem általam lőtt képeket max. grafikán fullHD-ben...
-
Ateszzero
őstag
Hogy lehet hogy egy 2005-ben kiadott Xbox-on elfut a játék simán szaggatásmentesen, nálam meg amit a kora tavasszal ruháztam be a gépre már nem elég neki a low beállítás sem 1280*1024-ben. Netán megint vegyek másik procit meg ramot meg VGA-t?
Hagyjuk már. Jóhogynem I7proci 6xxx szériás ATI kell a játéknak. Ezek a szemetek a Pc-sekből ki akarják húzni a sz@rt is a csóró játszani vágyókra.
Egy kicsit megerőltethették volna magukat a fejlesztők a PC portolásnál. -
|nsane
tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Bocs, hogy közbeszólok nem azért szidják a grafikát, mert nem olyan szép giga-mega-brutál gyönyörű, mint a Crysis, BFBC2 vagy GTA4, de még ezerszer csúnyább, mint a CoD2/4/6 grafikája és még ráadásul van benne egy tonna bug is. Ha valaki brutál grafikára vágyik az meg sem vesz egy CoD-ot

-
Góliát
őstag
Szentséges Habakuk

Micsoda számok 1 nap alatt
Neki állok, készítek egy ütős játékot.
-
Arena87
aktív tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Grafikát egyszerűen lehet fejleszteni -még ha nem is olyan lesz a crysis, új shader, texutura, modellek stb. DE kérem, 2010-et írunk és egy már több mint 10 éves motorra írják ezt a ócska játékot. Ideje már tényleg kidobni az ablakon...... már az MW4-et sem ezzel a motorral kellett volna fejleszteni! Miért, nem a fejlesztők csinálják a játékot?

-
mrhitoshi
veterán
Komolyan nem értem miért megy ez a nagy fikázás

mert az hogy valakinek nem jön az egy dolog, nem mindenkinek tetszhet minden, de a grafikát meg ezeket azért hagyjuk ki. Ha valaki brutál grafikára vágyik az ne várjon egy ilyen játéktól sokat. A másik meg az, hogy oké, hogy nem fejlesztik a grafikai motort, de könyörgöm ezért a fejlesztőket szidjátok ne a játékot...

-
Dano58
tag
Dejóó, úgy látszik 2010-ben a MoH mellett a CoD is szar!

-
saguaro
tag
Brutálisan szar grafika maxon, 4 mag, 8gb ram mellett ugyan nem akad, de fullhd és minden textúra extra beállításon, élsimítás is, és kb talán eléri a doom 3 szintjét. Talán.
MW 1 is szebb volt, 2 fényévekkel, és még a gépet se ették ennyire.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ja, Ő leszarja, Te meg kivered rá?Ez miért zavar?

Azért nem semmi h rákapott a nép.Ezt nem gondoltam volna.Mi lesz itt az MW3al?1nap alatt 10 millió?
Szerintem ekkora rajongó tábort látva, nemsokára tényleg fizetős lehet a CODUgye erről nyáron már volt szó.
Na akkor majd mekkora felháborodás lesz itt kérem szépen
Remélem nem lesz az fizetős... -
Daczy
aktív tag
Az igazat megvallva, kegyetlen jó lett a játék, de azért ekkora sikerre nem szolgált rá. A történet elképesztően lebilincselő, talán FPS terén még nem volt ilyen izgalmas, és elgondolkodtató story, ám sajnos a játék tele van ordító bugokkal, életlen textúrákkal, unalmas környezettel, butuska AI-val..

Talán ha iw-ék csinálták volna... Dehát nembaj, jóféle játék lett így is
-
saguaro
tag
Ez egy gigaszar.
MW2 sokkal jobb volt, BF
C2 meg főleg, hatvanhatszor. 
-
-
wednesday
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ahogy olvastam a kommenteket főleg ott vannak problémák, ahol 2 magos proci van. Aki elégedett volt (a multit leszámítva) annak az adatlapján 4 magos CPU szerepelt. Ami elég furcsa, mert ez nem egy GTA IV. A motor már évek óta adott, eddig nem voltak vele problémák, igaz a waw-nak valamivel magasabb volt gépigénye, de ilyet vétetlenül se produkált.
Amikor a jövőbeni játékok több CPU mag kihasználásáról van szó, hát nem éppen erre gondol az ember. -
Az adatok alapján, akkor csak nem lehet annyira szar...
-
bartucc
addikt
Én akkor akadtam ki, amikor bemutatták az egyik Trailer-ben hogy testre lehet szabni milyen színű legyen a halálfej vagy bármi más logó a stukkerokon... Erre van igény? Tök jó hogy többet adnak el meg egyre népszerűbb, de legalább ilyen ívben megy lefelé a minőség is. OFF az egész hozzászólásom, de én csalódott vagyok COD-ot illetőleg a 4 óta.
Ennek a single-re kíváncsi leszek, remélem jobb lesz mint az előző. -
monguz82
tag
Szerintem meg ha legalább az első napi bevétel 1%-át a single, a zombie és multi "csuklásmentesítésére" fordítanák, azt hiszem jó pár hozzám hasonló PC(!)-s játékosnak szereznének megnyugvást. Mivel az, amit kiadtak PC-re, még pre-bétának sem merném nevezni...

-
LinogeOW
aktív tag
Aha. Főleg, hogy a Multi laggos szar & játszhatatlan. B*sszák meg, javítást a népnek végre..
-
Archer
őstag
Bejön ennyi zsé, de ennek ellenére majd kiadnak egy rakás gagyi DLC-t, ilyen szintű plusz tartalmakkal mondjuk, hogy lesz új kamuflázs a fegyverekhez, más színű lesz a katonák bakancsában a fűző, lesznek "új" pályák valamelyik előző részből átemelve és mindezért kérnek majd darabonként vagy 10-15$-t.
Valamit azért mutat, hogy ezek a mainstream vackok mennyire fogynak, sok igényes és kreatív játék pedig még egy második részt sem él meg mert annyira nem fogyott az első. -
Ricco_hun
senior tag
-
P00By
nagyúr
Srácok ezt így kell csinálni!

-
L4mie
veterán
OMFG Activision mit csinál ennyi pénzzel O.o nem hiszem, hogy a fejlesztésbe/szerverekbe/terjesztésbe ennek akár a 30-40% át ölnék, ott van még a Blizzard is SCII, WoW (most jön a Cata), DioIII inc. szerintem ott már nézegetik melyik kisebb országot vegyék meg maguknak.
-
Sicilian
addikt
És ha egyszer kiadnának 1 értékelhető terméket is, akkor milyen eladási számokat lehetne elérni..
-
DEJVID
őstag
Pedig ritka nagy szar ez a játék, a Single player marha unalmas volt, a multi a MW2-ből kiindulva szintén ócska.
-
BeLucZ
addikt
Nem kell fikázni szerintem a játékot, mert szerintem most odatették magukat a Treyarch fejlesztői! Végre egy jó CODot csináltak mint az IW-sek szoktak lenni és még megturbózták kicsit, grafika meg szerintem korrekt!
-
Ricco_hun
senior tag
Szaggat-e? Nem tudom, ugyanis rámegyek, hogy "Campaign", az intro még lemegy aztán se kép se hang, csak fekete képernyő, 1GB memót felzabálta oszt csókolom.

De már a menüben is szaggatott a kurzor.
Az MW2 ennél barátibb volt.
Egy újabb fosch konzolport, de legalább degeszre keresik magukat vele. -
akangels
tag
nem kell csodálkozni h jobban fogy mint azMW2....volt kitől tanulni....MW2+új skin+új pár funkció és kész a mégütősebb játék=CODBO : ) de hát ha még PC n nem is panaszkodnának ennyien miatta akk már nállam is a polcon lenne : )
-
mrhitoshi
veterán
82milliárd Ft.... no comment, Magyarország egy éves költségvetése is lehetne akár...

-
Angel1981
veterán
Eszméletlen!

"Meg kell vennem, meg kell vennem, Csimpokomon!"
-
Ateszzero
őstag
Nem érdemlik meg ezt a nagymennyiségű pénzt.
Azért ám meg is kéne dolgozni, nem egy félbehagyott bughalmazzal teli közhelyes történetű játékkal kell becsapni a játékosokat.
Én azóta is a javításra várok mert nem lehet vele játszani még 800*600-ban low beállításokkal sem. Szóval ez volt az utolsó vétel Cod-ból.
Legközelebb RLD-től rendelem elő.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wednesday
őstag
Igen, nagyon fejőstehén korszakában van még a COD.
Xbox PC arány szerintem most 30:1-hez a tippem, de szerintem ez nem meglepő. Hosszú időbe ha feljön 12:1-hez már jól teljesít.
A konzolon az eladások 70-80%-a lezajlik az első 1-2 (inkább 1) héten. PC-n ilyen idő intervallumban gyakorlatilag semmi se történik, még akkor se ha egy sikeres és PC-n is kedvelt (ezért átlagnál többet vásárolt) játékról van szó. A Pc eladás olyan mint egy csepegő csap: kevés, lassú de folyamatos és nagyon sokáig csepeg. A konzolos meg mint egy vízbetörés. -
Zirowe
nagyúr
Gondolom a black opsra kevesebb pr kiadás volt, mint mw2nél, így a bevétel még ezzel a tétellel is nő.
-
pr1mzejEE
addikt
Nem semmi eladások

-
Norb3rto
őstag
Most már minden játék ilyen csillivilli f.s lesz

-
keIdor
titán
És Balance87 legnagyobb örömére 2011. novemberében is jönni fog az új biztosra veszem, hogy a motor marad, a bugok maradnak és minden marad ugyanilyen, csak MW3 lesz a neve a fikázás pedig folytatódik.

-
Akos96
senior tag
*Sok meglepődős smiley*
-
Ricco_hun
senior tag
Épp most telepítem egy p4@3Ghz, Radeon x1650 agp rendszerre. Vajon szaggatni fog?

-
boeing
őstag
Hát ez nem semmi,ki gondolta 10 éve hogy a játékipar ilyen nagyra nő majd fel.Gratula nekik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)