- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kapeti07 senior tag Ja amúgy a játéknak szép a grafikája. Mire másodjára megnéztem a klippet ez is leesett  
- 

kapeti07 senior tag Én nem ítélem el a hölgyet. Úgy vagyok vele mint sok játékkal, előbb ki kell próbálni aztán lehet véleményt alkotni róla ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Lehet tudna pár újjó dolgot mutatni 
- 

Lacc88 senior tag válasz  capulet75

üzenetére capulet75

üzenetéreTe itt most ezt nézed ? Jézusom hagyjuk .... biztos annyira csúnya ez a nő , hogy nem igaz , látszik h esze az nincs , nem is azt mondtam , hogy járjál vele , és vedd el feleségül (: 2 különböző dolog .... Edenyke : nagyon kíváncsi lennék , hogy neked miért van bajod ezzel a nővel ..... 
- 

Lacc88 senior tag emberek ..... olvasok itt 1 csomót , és 1 nőre ilyeneket irkáltok ...... nem a nőket szeretitek vagy mivan ? jobb lett volna ha egy elöl deszka hátul lécet rakta volna be ? Úr Isten ...................... 
- 

Zirowe nagyúr A pussy szót kisípolják, de ennek a "nőnek" a gusztustalan kilógó buláját meg bent hagyják..  
- 

imibogyo veterán Szerintem is ennyi a lényeg. Úgy vannak vele, hogy mivel a potenciális játékosok mondjuk 80%-a pasi, ezért csöccsel biztos el lehet adni. Amúgy nekem is rossz előérzetem van a nagy elődöket észben tartva, de hát ki kell szolgálni az """igényeket""".... (#30) Sub-ZeRo: Nem-nem-nem-nem nagyon nem-nem.....  Asszony is olvasgatja a PH-t néha. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Low Noise senior tag Ez a Ghost Recon név sárba tiprása, emlékszik még valaki az első 
 vagy második részre? Azt sosem reklámozták a baywatch-al mégis híres játék lett.
- 

Dagidög senior tag válasz  macilaci78

üzenetére macilaci78

üzenetéreÚgy néz ki, hogy a hozzászólásom utolsó mondata neked szólt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

aram01 nagyúr válasz  macilaci78

üzenetére macilaci78

üzenetéreinkább semennyire sem az ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Daert őstag Bevallom nem értem miről szólt ez az egész,de a néni hátsójánál leragadtam a video végéig.A többi része nem érdekelt,viszont a Game-ből többet néztem volna.Bár most sem értem hogy jön egy liba egy lövöldözős háborús játékhoz reklámarcként.Biztos v annak olyan perverzek akiket ez izgat,szerintem nem kellene,aki ezt kitalálta nem látott még harctéri sérüléseket(igen,tudom,ez csak játék!!).Nekem csak a reklámos ideológiája nem tetszett,de a játékot már várom. 
- 

danikollar őstag Azért hatásosabb így a videó!  
- 

copass veterán új értelmet nyer a fulladásos halál!  
 ice-t anorexiás nővel hogy nézne már ki?! 
- 

csibe1 addikt Jó ez a video.  
 Jobban megnézve a 20-ik másodpercnél -amikor szemből mutatják- látni,hogy a csaj kinyitja a szemét a sorozat végén. 
 Egész addig csukott szemmel lőtt? 
- 

HANDO88 senior tag Hogy került ide ez a szánalmas,plasztikai sebészeket eltartó műanyag ribi?  
 A következő játékot vajon majd Sara Jay reklámozza hatfarkú minigunnal?   
- 

Recon666 Közösségépítő Hát ennek a nőnek szerintem nem szép az arca, többi része 5*.  
 A játék meg majd kiderül.
- 

Dagidög senior tag Mondhattok akármit, én pont ilyennek látom ezt a nőt:  
 Gyengébbek kedvéért tömör műanyag. 
- 

petya1992 tag Szívesen Kinecteznék vele  
- 

Speed® titán Ezt a kinectes reklámribit külön élvezettel lövöldözném fejbe..arcon..izé ;p Pfejjderanda :S 
- 

capulet75 addikt Coco és az ubissoft. Ja , meg a soft ubi...  Rusnya egy némber ez, kérem alásan. Olyan droidforma feje van, meg nagy va..ga. De a bőre az olyan selymes mint a pacal! Rusnya egy némber ez, kérem alásan. Olyan droidforma feje van, meg nagy va..ga. De a bőre az olyan selymes mint a pacal! 
- 

WhiteWalker nagyúr gyönyörű , szőke cicababa...és nem érdekel hogy nem tud főzni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Ateszzero őstag Jó a szerkója, főleg amikor háttal áll. 
 A játék meg várós.
- 

nanorambo őstag Hát ezt a csajt sem az eszéért szeretik.  
- 

batman91 őstag De ronda ez a nő!!!! Szebbet is találhattak volna. 
- 

Ps Vita őstag  Nem semmi a csaj.. Nem semmi a csaj.. 
- 

Lacc88 senior tag az komoly (: 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Steam Deck Oled 512GB + eredeti dokkoló + fólia
- Playstation 5 pro 2 TB 2 gyári karral 2030-ig Extra garancia a mediamarkt-nál
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Minek csaljam egy ilyen külszíni bányával?
 Minek csaljam egy ilyen külszíni bányával?