Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
őstag
Várom szeretetel,komoly darab lesz az biztos.
-
Morden24
nagyúr
De, elvileg igen. Éppen ezért kerül bele kibővített diplomáciai lehetőségeket tartalmazó lehetőség (ami nem feltétlenül a human vs. AI esetén válik be, hanem pont a human vs. human multiknál ad több lehetőséget - tehát ilyen téren a Civ5 ott kapja fel a stafétát, ahol a BtS lerakja).
Elvileg lesz benne támadási távolság is (többek között ezért akarnak ráállni a hexa rendszerre a sakktábla helyett - mivel fontosabb lesz a lépésirány és az egy mező körül elfoglalható pozíciók, mivel a különböző egységeknek [pl. ostromgép] más lőtávja lesz.
Hozzá kell tenni, a 4000BC-s kezdés miatt gyakorlatilag a népek háromnegyedét ki lehetne szórni, de speciel én nem szeretném, hogy a BtS rendszert tolják - inkább legyen kevesebb civilizáció (a 18 bőven jó, huge Earth pályán Európában már így is tumultus van, a Gamebryo meg bármilyen gépen teljesen használhatatlanná válik, ha ennél feljebb megyünk), viszont azok térjenek el rendesen grafikailag is (tudom apróság, de sokért nem adnám, ha a jet fighter nem mindenkinek F-16 lenne).
A másik, amit remélem elfelejtenek örökre, az a pofátlanul magas nuclear meltdown százalék atomerőmű esetén. Nem tudom, ki volt az a hülye, aki a Civ4-ben meghatározta a leolvadási százalékot, de hogy nem volt komplett, az biztos.
Újabb remény: a hálózatkezelési részét a játéknak remélem teljes mértékben újraírják. Irtózatosan hepciás, instabil egy vacak tud lenni direct IP connection esetén.
-
Persze amerikai nép megint lesz már az őskorban, magyar meg gondolom nem.
Engem viszon egy kicsit aggaszt, hogy csak Sid Meier elképzelései szerint készül. Ezek szerint nem veszik figyelembe a rajongók véleményét?
-
atike
nagyúr
Nah, ha úgy van, akkor már megéri. Nem sok olyan ember mozog a játékgyártásban (ok, tervezésben), mint Sid Meier...
-
adalbert1
veterán
Én még arra leszek kíváncsi, hogy mondjuk a játékmenet mennyire fog elütni a IV-től (of course a 2 kiegészítő felrakása után).
Ill. remélem az új engine nem azt jelenti hogy a gépigény elszalad az egekbe, kíváncsi leszek hogy nagyobb pályákon a végjátékhoz közeledve (teljesen felderített pálya, sok város és egység) ez is iszonyatosan sokat fog-e gondolkozni. -
Morden24
nagyúr
Még annyit hozzáteszek, hogy ha jól értesültem, akkor a Civ: Revolutions-ön (és az erdeteti Civen) kívül ez a játék valóban olyan lesz, ami 100%-osan Meier elképzelései szerint készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X