Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Hát ez a torony nem valami nagy durranás. Egy hatalmas víztoronytól többet vártam volna!
Ha már egyszer komplett vízhűtés, miért nem hűtünk mindent? (tudom, a multkor itt járt a házuk is, ami mindent hűtött)
Azt mondom, hogy a 80k az ok, lenne egy hűtésért, ha az hosszabb távra szólna, mindenhez felmenne, mindent hűtene, és megfelelő hőfokon.
Monjuk a 22 fokos szobahőmérséklet kicsit hűs nem? Ahol most vagyok jár a légkondi és a kinti meleget 24-25 fokra nyomja és majdnem fázok!
Amugy ezek a hűtős tesztek semmit nem érnek, ha mindig más a szoba hűmérséklete, mert ugye nem mind1, hogy 30-35 fok van a szobába vagy 20-25!!!
Nem értem még különben, hogy hogyan tudnak ilyen ''béna'' hűtőket csinálni, miért nincs már valami igazán frankó megoldás. Van már annyi minden (hőelem, hőcső, vízhűtés, léghűtés, kisborda, nagyborda, réz, nitrogén stb stb.) és normális hűtőt még mindig nem láttam.
A végén még nekiálok és csinálok egy jót!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Zalman Reserator 1 Plus néma vízhűtő torony ismét laborunkban járt, és megmutatta igazi képességeit.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest