Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jufi
csendes tag
Eloszor is minden elismeresem a Prohardver teszteloke, imadom altalaban a tesztjeiket, es legtobbszor egyet is ertek vele, mert egyezik az en tapasztalataimmal.
Na de most irasra kesztetett ez a cikk, mert szerintem itt vannak erdekessegek:
Alapszituacio: vegyuk a legfull extrasabb alaplapokat a legnagyobb gyartoktol.
Korrektol teszteljuk oket.
Kiderul, hogy az MSI alaplap a ''tesztgyoztes'' ami igaz, hogy a leglassabb, a leggyengebben felszerelt, viszont cserebe szep szine van.
Az en meglatasom szerint:
''sebesség: teljesen mindegy'' , hat nem teljesen, ugyanis az ember nem azert vesz SLI-s alaplapot mert nem erdekli a sebesseg, hanem azert mert a leggyorsabb, legfullosabb gepet szeretne szinte ugyan annyiert.
''felépítés: MSI K8N SLI Platinum,'' a kepet elnezve nem vagyok teljesen biztos abban, hogy elfer rajta egy Zalman CNPS 7700B cooler egy normal midi toronyban.
''ar'' Szerintem tok mindegy, hogy 43eFt vagy 45eFt ennel a kategorianal, vagy ha nem ,akkor pedig olyan kategoriaval kellene osszehasonlitani, ami ugyanazt nyujtja, mint az MSI, megpedig pl. GigaByte K8N Ultra SLI 37eFt. Igy mar az ar nem is olyan jo.
Szoval tenyhogy ez volt a legolcsobb, de egyben a legkisebb tudasu is. Javasolnam az ar / teljesitmeny kategoria bevezeteset inkabb.
A hang az tenyleg ''csucs'' rajta (legalabbis az integralt kartyak kozott), ugyhogy itt fejet kell, hogy hajtsak elotte.
Konkluzio: Szerintem inkabb ugyanugy ajanlottat kellett volna kapnia az MSI-nek, mint barmelyik masiknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest