Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jufi

csendes tag

Eloszor is minden elismeresem a Prohardver teszteloke, imadom altalaban a tesztjeiket, es legtobbszor egyet is ertek vele, mert egyezik az en tapasztalataimmal.
    Na de most irasra kesztetett ez a cikk, mert szerintem itt vannak erdekessegek:

Alapszituacio: vegyuk a legfull extrasabb alaplapokat a legnagyobb gyartoktol.
    Korrektol teszteljuk oket.

Kiderul, hogy az MSI alaplap a ''tesztgyoztes'' ami igaz, hogy a leglassabb, a leggyengebben felszerelt, viszont cserebe szep szine van. :))

Az en meglatasom szerint:
    ''sebesség: teljesen mindegy'' , hat nem teljesen, ugyanis az ember nem azert vesz SLI-s alaplapot mert nem erdekli a sebesseg, hanem azert mert a leggyorsabb, legfullosabb gepet szeretne szinte ugyan annyiert.

''felépítés: MSI K8N SLI Platinum,'' a kepet elnezve nem vagyok teljesen biztos abban, hogy elfer rajta egy Zalman CNPS 7700B cooler egy normal midi toronyban.

''ar'' Szerintem tok mindegy, hogy 43eFt vagy 45eFt ennel a kategorianal, vagy ha nem ,akkor pedig olyan kategoriaval kellene osszehasonlitani, ami ugyanazt nyujtja, mint az MSI, megpedig pl. GigaByte K8N Ultra SLI 37eFt. Igy mar az ar nem is olyan jo.
    Szoval tenyhogy ez volt a legolcsobb, de egyben a legkisebb tudasu is. Javasolnam az ar / teljesitmeny kategoria bevezeteset inkabb.

A hang az tenyleg ''csucs'' rajta (legalabbis az integralt kartyak kozott), ugyhogy itt fejet kell, hogy hajtsak elotte.

Konkluzio: Szerintem inkabb ugyanugy ajanlottat kellett volna kapnia az MSI-nek, mint barmelyik masiknak.

Új hozzászólás Aktív témák