- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jufi
csendes tag
Eloszor is minden elismeresem a Prohardver teszteloke, imadom altalaban a tesztjeiket, es legtobbszor egyet is ertek vele, mert egyezik az en tapasztalataimmal.
Na de most irasra kesztetett ez a cikk, mert szerintem itt vannak erdekessegek:
Alapszituacio: vegyuk a legfull extrasabb alaplapokat a legnagyobb gyartoktol.
Korrektol teszteljuk oket.
Kiderul, hogy az MSI alaplap a ''tesztgyoztes'' ami igaz, hogy a leglassabb, a leggyengebben felszerelt, viszont cserebe szep szine van.
Az en meglatasom szerint:
''sebesség: teljesen mindegy'' , hat nem teljesen, ugyanis az ember nem azert vesz SLI-s alaplapot mert nem erdekli a sebesseg, hanem azert mert a leggyorsabb, legfullosabb gepet szeretne szinte ugyan annyiert.
''felépítés: MSI K8N SLI Platinum,'' a kepet elnezve nem vagyok teljesen biztos abban, hogy elfer rajta egy Zalman CNPS 7700B cooler egy normal midi toronyban.
''ar'' Szerintem tok mindegy, hogy 43eFt vagy 45eFt ennel a kategorianal, vagy ha nem ,akkor pedig olyan kategoriaval kellene osszehasonlitani, ami ugyanazt nyujtja, mint az MSI, megpedig pl. GigaByte K8N Ultra SLI 37eFt. Igy mar az ar nem is olyan jo.
Szoval tenyhogy ez volt a legolcsobb, de egyben a legkisebb tudasu is. Javasolnam az ar / teljesitmeny kategoria bevezeteset inkabb.
A hang az tenyleg ''csucs'' rajta (legalabbis az integralt kartyak kozott), ugyhogy itt fejet kell, hogy hajtsak elotte.
Konkluzio: Szerintem inkabb ugyanugy ajanlottat kellett volna kapnia az MSI-nek, mint barmelyik masiknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fogyjunk le!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest