- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz Sir Riccio #195 üzenetére
''Ezek szerint arról akarsz meggyőzni hogy Intel nem is füt olyan nagyon, csak s
silány ''filléres'' szenzorokat használ, ugye ezt te sem gondolod komolyan??'' Nem akar senki semmiről meggyőzni, de az IC7 széria fölémér 7-12 fokot is! Ezt már pár hw oldal jól be is bizonyította!Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz Sir Riccio #168 üzenetére
Ha egy felhasználó egy picit is figyelmesen olvas nem fog össze-vissza vásárolni! Ez mind2 oldal user-eire igaz!
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz Sir Riccio #158 üzenetére
Én személyesen ismerem a palit...sőt munkatársam volt sokáig! Tehát ismerem annyira, hogy mi a szitu!
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Már megint nem látod a fától az erdőt! 915-925 és társai egy az egyben való kihagyására gondoltam, amit már féléve megmondtam!
''Látod hogy mit szenvedtem az AMD-vel.'' Láttam...érdekes én nem szenvedtem (már összeállt a gép és müxik minden jól, csak egy hibát követtem el, hogy nem az ATI mellett álltam ki)! Nekem egyenlőre amire kell arra tökéletesen megfelel! Neked nem a gépeiddel volt a gond hanem a felfogásoddal...nem tudtad elfogadni azt a tényt, hogy vannak olyanok kiknek ment a procijuk 200-300mhz-cel többet mint a tied! Most van egy procid amivel villoghatsz kedvedre a fórumon...ez megnyugvást hozott számodra! Ne feledd azt se, hogy egy gép mindig azért van, hogy A-ból B-be jusson vele az ember TE 200mhz-cel és egy csomó kp-val jutottál tovább B pont felé!
Te lapot váltasz majd a dualcore miatt én meg csak megveszem..bios meg van dögivel az Asus-hoz és egyik jobb mint a másik!
[Szerkesztve]Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Programozás topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Crew sorozat
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális AMD Ryzen 5 8600G
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Intel Core i7-4790K 4-Core 4GHz LGA1150 (8M Cache, up to 4.40 GHz) Processzor!
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest