Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom
aktív tag
Sztem semmi gond nincs a wireless egérrel. Semmivel sem rosszabb a drótos társainál, és a drót sem zavar, ami nekem előny, mivel engem nagyon zavart. A nehézségről meg annyit, hogy ez 1 elemmel is használható, és úgy kb olyan nehéz mint az MX500 ( ilyen volt előtte, van benne egy ólom darab, és emiatt ez is nehéz, csak a fogásával voltak problémáim.), és és a nehéz egereket szeretem.
Az hogy a fórumban ki van már tárgyalva, arra annyit, hogy direkt ezért írtam oda , hogy még nem olvastam el. -
Den
veterán
egy alap optikai logitech, több mint 7k-ért. mx az ára miatt szóba sem jöhet, ezek után meg pláne.
azt a halom technikai újdonságot meg sorold föl. Mert egér technológiában egy igazán komoly technikai újitás volt az a mai optikai technológia megjelenése. Azóta csak finomítanak. És a minőséggel ez sem füg össze -
VladimirR
nagyúr
mar csak azt nem ertem minek sulyozzak, mikor a konnyebb ragcsalo konnyevűbben iranyithato es gyorsabb reagalast tesz lehetove
ja es nem csak az altalad emlitett mx300, de a bj-69 is nehezeket rejt magaban (minden funkciot nelkulozo femdarab az eger tetejere csavarozva (belulrol)) -
klepto
addikt
Minek egérpad? Nagyobb mint a fotelom karfája, és állandóan leesik róla
Én meg a szobában úgy ülök, hogy a szobaajtóval szemben van a monitor, mellette a falnál a fotel, ami az ablakra és a tv-re néz, ami 90° el van fordítva a monitorhoz klépest. lerajzolnám, ha tudnám, de nem tudom... Egy picit érthetőbben: ahol ülök attól jobbra a azobaajtó, balra a monitor, és velem szemben az ablak, meg a tv.
-
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem az MHz a PS/2 Report Rate (rep./sec) akar lenni, és igen, én is erről beszélek, hogy azt felnyomom 200-ra, és folyik az egér, mint az állat, míg USB-n nekem 80-nak tűnik, nem 125-nek, de ott nem lehet állítani!!!
Amúgy textil egérpadot kell használni MX500-hoz, az a legjobb, Ósanban 250 forint kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Cikkünkben 16 darab kedvező árfekvésű optikai egeret mutatunk be.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest