Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arkennys

addikt

Mikor megláttam az ajánlást a bejegyzéshez itt, őszintén nem is amiatt jöttem főleg, mert a termék ennyire érdekelne. Részemről a maszkozást nem divatozásnak tekintem, amit az RGB sugall, hanem olyasminek, amit most kötelező használni, arra pedig jó a teljesen átlagos is részemre. De megtalálják a megfelelő réteget maguknak vele, abban nincs kétségem.

Viszont kifejezetten szomorú látni a többség kommentet. Emiatt is néztem be, mert motoszkált a fejemben: "Ugye legalább itt nem kezdik el ölni egymást?"
    Nos, úgy látom de, ide is begyűrűzött a métely.

Mostanában teljesen felesleges ezzel kapcsolatban véleményezni. Mindkét fél fel lesz ajzva a saját meggyőződésével. Egymást meggyőzni nem fogjátok, de esetek 99% részében én normális beszélgetést sem láttam ezzel kapcsolatban, ahol nem lett néhány mondat után egymás hülyének nézése. Én is azt teszem, hogy munkahelyen pl ha feljön a kérdés, annyit mondok, hogy van véleményem, de szeretném megtartani magamnak.
    Nincs is emiatti teljesen felesleges és öngenerált konfliktus belőle. Végére kezdtem magam valamelyik facebook pro vagy kontra oltásposzt alatt érezni.

Új hozzászólás Aktív témák