Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kansas

addikt

válasz b. #59 üzenetére

Nem, tényszerűen nem tudom az igazságot, az IBM-nél dolgozom, nem az AMD-nél vagy Nvidia-nál...

Ezzel együtt amit te itt elővezettél, az inkább a konteók világához tartozik, mint a tényekéhez.

Hogy szerintem mi van, azt fentebb leírtam, nincs itt sehol naiv AMD megítélés, max a te oldaladon. Mit gondolsz, mi az AMD, szeretetszolgálat? Ha neki(a részvényeseinek) az az érdeke, hogy keressen végre némi pénzt is, akkor bizony nem fog agresszív árversenyt generálni. CPU fronton azért teszi, mert ott sokkal lejjebbről indulnak.
    Szerintem az az ártrükk, amit az AMD játszott az RX5700-akkal a Superek ellenében, például pont nem arra utal amit te mondasz, egyébként...

Árat a szarházi bányászok emeltek azzal, hogy felvásárolták a VGA-kat drágán is miközben a lufijukat fújták.
    Az AMD és NVidia pedig köszönte szépen az új árszinteket, amiket alighanem egészen addig tartani fognak, amíg ezen az áron is van nekik megfelelő mértékű kereslet. Nem kell ehhez kartellezni, elég a józan észt használni.
    Majd ha jelentősen visszaesik a kereslet, visszább veszik az árakat.

Új hozzászólás Aktív témák