- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
De szép kis portfólió.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ledgeri
nagyúr
Természetesen a nagy RGB őrületből a gyártó sem akart kimaradni, így ennek az új igénynek is eleget kívántak tenni.
Szép mondat, csak tök értelmetlen, mivel már eléggé régóta benne vannak.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
Az narancssárga-fekete szék nekem nagyon bejön. Kíváncsi vagyok mennyiért mérik. Lehet erről tudni valamit, vagy annyira új ez hogy még nem tudni pontos árat.
#2 ledgeri: gondolom úgy értették hogy mégjobban benne vannak
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
őstag
Core P1 TG - itt a ház, amire vártam. Már a P3-P5 is nagyon tetszett, csak nekem nagyok.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Daywalker
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
A Tower 900-as kecó maga a tökély. Baromira tetszik. Kell egy olyan.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
olle
senior tag
válasz kakuk.tamas #6 üzenetére
Bruttó 90K ért a tiéd lehet. Amúgy nekem is tetszik.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
bindike01
aktív tag
Szépek!!!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dementor
aktív tag
Ez valóban gazdag paletta, nem tétlenkedtek.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
bteebi
veterán
Hát tényleg nem aprózták el . Vannak egész jó cuccaik is, 1-2 apróságot talán majd én is veszek belőlük.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Varoz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #3 üzenetére
Ugyanazon az ársávon mozog, mint a többi valamire való szék. 300-400€ között. A fit, amit te néztél az kb 350€.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
-
Varoz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #16 üzenetére
Arozzi? Inkább ne!
Ak, DX még ok, de ha megnézed a mechanikát a szék alatt, a Tt jobb tőlük. Ez inkább Maxnomic kategória és az ennyibe kerül, én nem is vennék mást!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #19 üzenetére
Ez egy jó kérdés! Pixel foglalkozik leginkább a gamer vonallal, ott van Ak, DX, Arozzi. De Maxnomic pl. nincs otthon sehol, szóval lehet Tt se lesz. Viszont nem értem ez miért gond? Megrendeled kintről és csá! Van futár, meg posta és ez nem egy billentyűzet, hogy számít a nyelv. Bár én abból is angolt vettem.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
Jó igen, de pont ezért kérdeztem hogy itthon. Nem lenne jó hibás termékbe belefutni, ahol a gariztatás vagy a csere igencsak bonyolult lenne. Tudom hogy "csak" egy szék, de nem 10 ezer forint. És ugyanúgy érkezhet sérülten is...
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #21 üzenetére
Nem bonyolult! Sőt! Olvass bele a Milyen széket vegyek?-be, ott koxx hsz-eit! Konkrétan a gari lejárta után, írt az AkRacingnek, hogy ereszt a gázrugó. Ingyen küldtek másikat neki.
Ja és komplett mechanikát is kapott, nem csak a gázrugót.[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen