Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Valószínűleg kb. 0 az igény rá, és talán rontja a képminőséget/drágítja a gyártást (nem tudom pontosan, hogy miben másabb egy 3D-s panel egy nem 3D-stől) - persze az utóbbi a csúcskategóriában nem lehet szempont, az előbbi viszont igen.
Nemrég néhány órára volt nálunk egy 2 éves 55"-os, 3D-s, 4K felbontású LG TV. Próbálgattam a 3D-jét, de nem igazán nyűgözött le, sőt. Többnyire minimális volt a 3D hatás, cserébe gyakran szétesett a kép. Teljesen azért nem írnám le, lehet, hogy én csináltam valamit rosszul. Az semmiképp sem segített rajta, hogy nagyon alacsonyan volt a TV (a földre volt téve, mert sehol se fért el, túl nagy volt
), és azt hiszem vertikálisan nagyon hamar szétesik a 3D-s kép. Alapvetően egyébként én se szeretném, ha kihalna a 3D, de a próba után inkább az aktív shutter-ös megoldást kezdtem el támogatni (pedig nagy híve voltam a passzív 3D-nek), olyan viszont már talán egyáltalán nincs (és korábban is talán csak a Samsungnak volt, legalább is tartósabban).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Milyen NAS-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- Eladó hordozható hangfalak, Sony, JBL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest