- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Erre sajnos csak annyit lehet mondani, hogy ez van... Szerintem nagyon rétegigény, gyakorlatilag nincs piaca, és így nem éri meg. Ne abból induljunk ki, hogy a PH-n néhány ember sajnálkozik rajta (többek között én is), hogy valószínűleg nem lesz
. Minden bizonnyal egyébként több ember van a fórumon a smart és a 3D ellen, mint amennyi mellette. Én úgy vagyok vele, hogy ami nem zavaró, az maradhat. Ez lehet smart, 3D, vagy bármi más. Mondjuk ha a smart idegesítő, vagy csak simán béna, akkor talán jobb, ha eleve nincs is, de a 3D tényleg semmi vizet nem zavar. Egy plusz gomb a távirányítón, meg egy plusz menü, de másban nem nyilvánul meg.
-
bteebi
veterán
Valószínűleg kb. 0 az igény rá, és talán rontja a képminőséget/drágítja a gyártást (nem tudom pontosan, hogy miben másabb egy 3D-s panel egy nem 3D-stől) - persze az utóbbi a csúcskategóriában nem lehet szempont, az előbbi viszont igen.
Nemrég néhány órára volt nálunk egy 2 éves 55"-os, 3D-s, 4K felbontású LG TV. Próbálgattam a 3D-jét, de nem igazán nyűgözött le, sőt. Többnyire minimális volt a 3D hatás, cserébe gyakran szétesett a kép. Teljesen azért nem írnám le, lehet, hogy én csináltam valamit rosszul. Az semmiképp sem segített rajta, hogy nagyon alacsonyan volt a TV (a földre volt téve, mert sehol se fért el, túl nagy volt
), és azt hiszem vertikálisan nagyon hamar szétesik a 3D-s kép. Alapvetően egyébként én se szeretném, ha kihalna a 3D, de a próba után inkább az aktív shutter-ös megoldást kezdtem el támogatni (pedig nagy híve voltam a passzív 3D-nek), olyan viszont már talán egyáltalán nincs (és korábban is talán csak a Samsungnak volt, legalább is tartósabban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest