Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyelőre még FHD-ra sincs rendesen felkészítve a gépem, szóval ez még odébb van számomra.

A konzolok meg nem 4K-sak, szóval oda meg felesleges. majd talán a következő generációban. -
celafat
aktív tag
Azért a 750 usd elég sok. Itthon is már sok helyen lehet kapni 4k tv-t jóval 200ezer alatt.
-
malomkaorm
tag

-
Robert07
aktív tag
Végre tudják, hogy mit kell belőle kihagyni hogy olcsóbb legyen

-
katt777
félisten
-
Mikiller
aktív tag
kb 3 hete néztem 240 volt a dollár, most meg 270

Dübörög a gazdaság szépen. Állítólag a béka segge alatt van az infláció.Fasza... -
malomkaorm
tag
Megorultem, hogy milyen jo ara lesz, aztan eszembejutott a 270-es arfolyam. Nem is olyan reg meg 220 volt. Mennyivel baratibb lenne ugy az ar...
De Magyarorszagtol es a borzalmas arfolyamtol eltekintve, teljesen korrekt ar erte.
( mellesleg egyaltalan nem hianyolom belole a smartot. A mostani TV-men is csak arra jo, hogy bezavarjon COD kozben hogy frissult a hub)
Szerk: A droid akkor most azt jelentene, hogy stupid tv, vagy azt, hogy valami mast kap?
-
BiP
nagyúr
Tényleg jó ára van, kár hogy ennyire szar a forint-dollár árfolyam.
(bakker, pár éve még az euró is kevesebb volt.)Az, hogy nem tartalmazza az új Androidos rendszert, az azt jelenti, hogy butatévé vagy csak annyit, hogy a régi rendszert kapta meg?
3D? -
bteebi
veterán
Elég egyedi talpa van, nekem nem igazán tetszik. Az ára és a tudása viszont viszonylag rendben van.
-
orbano
félisten
a 65"-os is már egész baráti, de azt hiszem idén sem lesz még ilyenem

-
pusszycat
nagyúr
Egyedi cipője van, legalább is nekem csak most tűnt fel.
-
Vajon ebben is benne lesz a quatron négyszínes technológiájuk ?
-
Geller72
veterán
Elég gáz ez a 270-es dollár/ft árfolyam. :/. Szó szerint néhány éve még a Kínából megrendelt cuccaimért ~187-es árfolyamon fizettem. Azért nem lenne mindegy 750 dodoért mennyit perkálsz ki. Csak egy sima, nem is olyan rég 240-es árfolyamon is kapásból 22.5k-val kevesebbet fizetnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Statisztikát?