- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
parandroid #63 üzenetére
Köszönöm, megkérdezték az ismerősök, kb. 2-3 hétre vesznek fel előrendelést, és addigra már ők hazajönnek
-
Süvi
őstag
válasz
parandroid #61 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Lehet, hogy akkor bepróbálkozok eggyel, ha kint megkapják addig, amíg haza nem jönnek.Tudtok esetleg nagy elektronikai boltot Kanadában? (A bestbuy.com-nál még nem elérhető és az amazonnál sem)
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
parandroid #59 üzenetére
Sziasztok!
(Néztem a magyar boltokat, de szerintem még nincs az országban készleten)
Ha egy ilyet sikerülne hozatni az amerikai rokonokkal, annak lenne valami hátulütője?
-Ingyenesen lehet nyelvi fájlt letölteni a Win-hez?Köszönöm
-
nexus6
aktív tag
válasz
parandroid #57 üzenetére
köszi. sajnos 420 euros árat láttam, az nekem már lélektani határ. you-n már van 1-2 videó róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest