Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Az 555 reped, de szerencsére nem reped tovább. Típushiba, de együtt lehet vele élni. Használtan még az ár/érték arány is túrhető
-
törölt tag
válasz
Deadzone41 #21 üzenetére
USB-s hangkártya. Virtuálisan 7.1-et tud, de ha csak kamuzik is akár 5.1-et, adott beállításban a notik hangkarijánál sokkal jobb élményt nyújt minden téren. win alatti egyetlen gond vele, foobar és skype nem kezeli le, nem lehet áttenni rá a hangjukat- de live messengerben külön választhatod, ha csatlakoztattad. Na meg win7 is rendben felismeri.
-
fradi81
veterán
Régen a PC150-es volt 15.000(a mai napig használom), most ez 75.000, a hülyének megéri
-
RyanGiggs
őstag
Na igen...! Nekem van egy Senn.HD439-esem, amit egy "gagyi" SB.SE7.1-el hajtok, és teljesen jól szól vele! Minap kipróbáltam, leteszteltem, összehasonlítottam egy Pioneer CD deck-el. Erősítőt abszolút nem használtam, csak a deck fejes kimenetébe dugtam, aztán vissza a hangkariba...! Volt különbség, szebbek/tisztábbak voltak a hangok a deck-ben, dee nem akkora volt a különbség, mintha egy Sokol rádiót hasonlítottam volna össze egy Yamaha erősítővel.
Szóval... Én sokkal nagyobb különbségre számítottam. Gondolom egy HD 598-al már jobban kijött volna a különbség!? Vasárnap/hétfőn lesz lehetőségem meghallgatni ugyanezzel a módszerrel egy Xonar D1-et is. Összevetem a deck-el, és az SB.SE7.1-el!!!
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #26 üzenetére
#26 és #27: a nap kommentjei egymás után, megosztott első hely
-
planbmokus
senior tag
Maradok a konkurenciánál.
Az AKG GHS1-em lassan 2 éves, de eddig nem mutatott még senki olyat, amiért lecserélném. -
fi:zi'k
nagyúr
Megjött a lovasság.
-
bigmasterg
addikt
Furcsa ez a Német humor.
-
Dave™
nagyúr
Ó hát ennyi pénzért pedig már normális fejhallgatókat is lehet kapni, persze itt Európában sokkal könnyebb eladni bármit bármennyiért, ha ott van rajta a Sennheiser logó
Akinek mégis kételyei támadnának, látogasson el a fejhallgatós topikba
-
nagyúr
Látom jól felborzoltam a kedélyeket.
Pedig sajnos van alapja. Nem egyet láttam saját szemmel és jónéhányról hallottam is. Érdekes módon mindegyik ugyanott reped. De nyugodtan kérdezzetek be a fejhallgatós topikba.Garancia időn belül szó nélkül cserélték tudtommal, tehát a gyártó tud a hibáról. Ennek ellenére a 8-ra végződő új sorozat is ezzel a konstrukcióval jött ki.
(#4) Locutus
A fejhallgató, ahol pántot tudod állítani. Vhogy így.
Örülj a hibátlan fejesnek és vigyázz rá.(#7) Integra
A repedést a HD55x/59x fejesekkel vont párhuzamra értettem.(#16) JanR
Lásd a linkelt képet. -
tibi72
aktív tag
válasz
Deadzone41 #21 üzenetére
Engem a Fehér Logitech Performance egér érdekelne,ami a képen van!!! Az mikor lesz?
-
Deadzone41
őstag
mi a rosseb van a kábel végén? sörnyitó?
-
vinibali
őstag
GÉMER FÜLHALLGATÓ
-
Asassyen1989
csendes tag
A korábbi vékony fényes bőr borítású párnák voltak kicsit hajlamosak az elmorzsolódásra. A plüss párnák nagyon kirartóak. De valószínű hogy már a vékony bőrösek is korrektebbek.
Látom príma kis sörnyitót is adnak hozzá
Nekem is egy 555-öm van hibátlan a párnája a mai napig.
-
blaca83
őstag
Többször olvastam már ezekről a fülesekről de kipróbálni még sohasem tudtam...!
Pár márkához és típushoz volt szerencsém,de nekem eddig a Logitech G35 jött be a legjobbanés ezt nyúzom már 2 éve!
-
JanR
addikt
HD 555 tulaj voltam 3 évig, soha semmi bajom nem volt vele .. még a párnája se rongyolódott. Pedig elég sűrűn a fejemen volt, na meg elég sok lanparty-t látott
A festék kopott meg, de repedés
(#12) Locutus: ilyen összehasonlítási alap bajom van nekem is
mITX gépem van "csodálatos" integrált hanggal, előtte meg egy x-fi extrem music gold-om volt.. na most emiatt megyek vissza mATX méretre, mert ott fel tudom használni újra az x-fi kártyámat.. 1 szó mint 100, én hányok az alaplapi hangtól pl.
-
-
csaabz
őstag
Nagyon drága és valószínűleg még drágább lesz amikor eljut hozzánk.
-
Integra
titán
mi reped?
3 éve nyúzom a pc360-am, makulátlan a mai napig.ennek a kis kiegészítőnek nem sok értelmét látom amúgy mellé, kell egy jó hangkártya hozzá, az a tuti, egy essence stx vagy a legújabb sound blaster...
ja, és: "nem a legideálisabb választás" - ilyen nincsen kedves cikkíró, nyelvtani blődli, olyan van, hogy nem ideális.
-
Zodicus
senior tag
Sose hallgattam ilyen kategoriabol, de szivesen kiprobalnam. Mondjuk 210GBP-t nem er meg nekem.
-
mepet
addikt
Elfogadnám bármelyiket, de ennyiért megvenni nem fogom.
-
nagyúr
"A másik füles, a PC363D formavilágában leginkább a HD500 audiofil sorozatra emlékeztet, ami egyébként nem válik hátrányára."
Remélhetőleg ez már nem reped.Egyébként meg baromira túlárazott. Jó indulattal féláron mehetne.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezt vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari