Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz Abu85 #23 üzenetére

Ha szerinted jobb a Hondo IGP-jénél a közvetlen konkurens Atom Z2760, akkor élj vele, de nagyon nem az.

Mondtam en ilyet barmikor? En mindig az ivy igp-jet mondtam.

A W700-ra valóban annyit adnak meg, csak nem mindegy, hogy milyen kijelzőfényerő mellett.

Pl. video lejatszasra 7 ora feletti idot mertek 65%-os fenyero es bekapcsolt wifi mellett. De van egy csomo teszt a neten rola, nem nagyon tudok ezzel vitatkozni, hogy szerinted 3 ora az idle, csak minden review tobbet mer webezesre meg videolejatszasra is (legalabbis amit eddig megneztem). Vagy mindenhol hazudnak, vagy te gondolod rosszul, nyilvan velemenyem lehet, hogy melyik az igaz, de biztosan eldonteni nem tudom.

Szerintem a 11.6 collos tablet mar onmagaban egy kategoria, egyaltalan nem magatol ertetodo, hogy mas alapjan kell kijelolni a kategoriat. Persze ertem, hogy a tabletbe epitett hardvert is lehet kategorizalni, de ezek szerint 10 collnal kisebb hondo alapu tabletek nem is lesznek, szoval az is egy kategoria, hogy 10 coll vagy nagyobb tabletek, az is egy, hogy x86 alapu tabletek. Mindenesetre ez a tablet nem a leggyorsabb a 11 collosok kozott sem, az x86 alapuak kozott sem, meg meg biztos mas kategoriabesorolas szerint sem (pl win 8), egyedul az igaz, hogy az atomot veri. Ugyhogy a 'minden konkurens platform' az eleg problemas.

Jellemzően csak te kötekedsz mindig

Biztos jo erzes kotekedesnek hivni, de mondjuk amikor az alapjan a velemeny alapjan gyorsabb az ivys tabletnel valami, mert egy regi tesztben a sandy is belassult, ott azert lehet alapja a ketelkedesnek, nem gondolod? Amugy kit takar a kiralyi tobbes? Mindenesetre szerintem az ivy-t nagyon alul, a brazost meg a hondot tulertekeled, ez lehet az alapja, hogy ebben mindig belefutunk. Neked amugy van napi hasznalatban mindketto? Nekem igen...

Hidd el, hogy ha nem lenne minimum 5x gyorsabb a Hondo a Clover Trailnél, mint ahogy azt állítja a cég, akkor nem írtam volna bele.

Ezzel nincs is semmi baj, mert ez igaz is es nem is felreertheto.

Új hozzászólás Aktív témák