- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #30 üzenetére
Amiket találtam (pl. sok GigaByte) azokon az egyik csati "csak" m-SATA. De tuti van ilyen lap.
-
Komplikato
veterán
-
vinibali
őstag
a HTPC alap és a pciex-es ssd jó terméknek tűnnek
-
DaveJr
őstag
válasz
Komplikato #25 üzenetére
Normális lapnál....de sajnos én még nem találkoztam olyan lappal ami a nagy PCIe mellett 2db mPCIe-t tartalmazott volna...ha lenne ilyen tuti beneveznék egyre...persze ha nem Atomos
Amúgy sokszor még azt az 1db mPCIe-t is lespórolják....ha van akkor általában beleraknak egy WIFI kártyát. De amúgy sokszor az a felesleges mert a settop boxok miatt úgy is ott lesz a hálókábel a tv mellett. -
Komplikato
veterán
Na igen én is a GT730M-et szúrtam ki először
Amúgy viszont ITX lapnál van írva:
" A Mini-ITX szabványú alaplapon mini PCI Express foglalat is látható, ebben alapesetben egy IEEE 802.11b/g/n kompatibilis Wi-Fi kártya lakik."
Na most normális ITX HTPC lapnál a Wifi vagy alaplapra van integrálva, vagy 2 mini PCI-E van rajta, hogy az egyikbe beférjen egy jó kis tuner kártya. Szerintem. Mert az USB sok esetben nem nyerő, ha meg egy db nagy PCI-E van rajta, akkor azt meg nem áldozná be az ember. -
zoleeno1
veterán
Én is lusta vagyok, ráadásul nem is számít, mert mint ahogy azt írja Ł-IceRocK-Ł, a SATA2-3 is kiaknázza a lehetőségeket.
(#20) Ł-IceRocK-Ł: Nagyon egyszerű a dolog, a jó öreg marketing. Mer' vérpistike úgyis kisírja a gazdag véraputól, pusztán a neve miatt, hogy elmondhassa, nekem gémerssd-m van
-
prolad
addikt
A transformer aio jó cuccnak tűnik,tudnék egy olyat használni a mindennapokban.Viszont a gt 730m-ről van valakinek infója?Vagy csak elírás?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
egy átlag felhasználói gépben (mégha vérpista vérgémér pécéjéről is van szó), egy alap windows mellett különbséget nem fog érezni. már a sataII-sataIII ssd-nél se érzed a különbséget. azért mert a rendszer már nem tud gyorsabb lenni, egyszerűen tökéletesen ki van már szolgálva, ezért nem fogunk különbséget érezni.
benchmark meg egyéb marhaságokban persze kijöhet a különbség, de egy normál felhasználás mellett ez mit számít? - semmit.szerver és vállalati szinten már lehet jelentősége, de az nem ez a kategória.
amit nem értek: gémerpc, gémperlaptop, gémeregér, gémerbill,gémerfejes, gémeregérpad, gémerház, oké
de az ssd mitől lesz gémer? nc... -
zoleeno1
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Kíváncsi vagyok a mindennapi használat során mit fogunk észrevenni ebből a SATA Express-re épülő SSD-k gyorsulásából. Mert szerintem a benchmark huszárokon kívül, átlag felhasználás során semmit
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Gémer ssd. Nagyon hiányzott.
-
Cobra.
őstag
A Transformer AiO nagyon tetszik, de gondolom minimum 1200 USD lesz az ára.
-
erdoke
titán
válasz
Retekegér #10 üzenetére
Négyszerese... Lehet vagy másfél kiló, kiváló öltablet. Egyértelmű fail, ne is erőltessék.
A mini router viszont bejön, fogok venni egyet.
Van az elődjéből is, és bár az se nagy, de kell neki az 1 A, nem megy el egyetlen USB-ről. Talán ez.
(#12) CYPRIAN
Szabvány Ethernet csatit elég sok ultravékonyról lehagyták már, csak a családban van két ilyen típus (Samsung Series 9 friss és előd modellek). Jobb ez a multifunkciós kütyü a tarisznyában, mint a gyári átalakító. -
CYPRIAN
tag
Mutassatok léci egy vagy akár több notebook-ot is, amelyből kihagyták az Ethernet csatlakozót!
-
Retekegér
MODERÁTOR
A Transformer AiO hordozhatóságát azért behatárolja a 18,4"-es méret, egy átlagos tablet kétszerese...
-
danikollar
őstag
Ötletes ez a tábla/egybegép kombináció.
-
Normi™
őstag
Nagyon kíváncsi leszek erre az ssd-re,hogy mit tud.Az alaplapon nem valami bizalomgerjesztő az a ventilátor.
-
Locutus
veterán
válasz
matteo_szg #6 üzenetére
Hát az állvány meg a káva is ugyanolyan volt.
-
DaveJr
őstag
Az az ITX-es lap nagyon szimpatikus. Komoly kis HTPC-t lehet belőle építeni.
Arról a távirányítóról nincs semmi info?
-
Locutus
veterán
válasz
matteo_szg #2 üzenetére
Mondjuk ahogy elnéztem egy az egyben az LG EA93 átcimkézése volt
-
Amacs
aktív tag
GT 730M?
-
Locutus
veterán
És hol a 21:9 ASUS monitor? Olyat is mutattak asszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy ROG szélsebes PCI Express SSD mellett számos multimédiás érdekességet is bejelentett a cég.
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest