- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NiMH akkumulátor
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Lézervágás, gravírozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz Komplikato #30 üzenetére
Amiket találtam (pl. sok GigaByte) azokon az egyik csati "csak" m-SATA. De tuti van ilyen lap.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
Most nem találtam, de szvsz egy s1155 lapon láttam ilyet.
Így hirtelen csak a Zotac Atomos lapját leltem 2010-ből, ami ilyen: [link]
Persze itt vagy/vagy megoldás van. Vagy mini PCI-E + normál PCI-E 16x vagy 2db mini PCI-E, mindkét esetben egyikben a Wifi lapul."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
vinibali
őstag
a HTPC alap és a pciex-es ssd jó terméknek tűnnek
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
DaveJr
őstag
válasz Komplikato #25 üzenetére
Normális lapnál....de sajnos én még nem találkoztam olyan lappal ami a nagy PCIe mellett 2db mPCIe-t tartalmazott volna...ha lenne ilyen tuti beneveznék egyre...persze ha nem Atomos
Amúgy sokszor még azt az 1db mPCIe-t is lespórolják....ha van akkor általában beleraknak egy WIFI kártyát. De amúgy sokszor az a felesleges mert a settop boxok miatt úgy is ott lesz a hálókábel a tv mellett.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Komplikato
veterán
Na igen én is a GT730M-et szúrtam ki először
Amúgy viszont ITX lapnál van írva:
" A Mini-ITX szabványú alaplapon mini PCI Express foglalat is látható, ebben alapesetben egy IEEE 802.11b/g/n kompatibilis Wi-Fi kártya lakik."
Na most normális ITX HTPC lapnál a Wifi vagy alaplapra van integrálva, vagy 2 mini PCI-E van rajta, hogy az egyikbe beférjen egy jó kis tuner kártya. Szerintem. Mert az USB sok esetben nem nyerő, ha meg egy db nagy PCI-E van rajta, akkor azt meg nem áldozná be az ember."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
zoleeno1
veterán
Én is lusta vagyok, ráadásul nem is számít, mert mint ahogy azt írja Ł-IceRocK-Ł, a SATA2-3 is kiaknázza a lehetőségeket.
(#20) Ł-IceRocK-Ł: Nagyon egyszerű a dolog, a jó öreg marketing. Mer' vérpistike úgyis kisírja a gazdag véraputól, pusztán a neve miatt, hogy elmondhassa, nekem gémerssd-m van
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
prolad
addikt
A transformer aio jó cuccnak tűnik,tudnék egy olyat használni a mindennapokban.Viszont a gt 730m-ről van valakinek infója?Vagy csak elírás?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
egy átlag felhasználói gépben (mégha vérpista vérgémér pécéjéről is van szó), egy alap windows mellett különbséget nem fog érezni. már a sataII-sataIII ssd-nél se érzed a különbséget. azért mert a rendszer már nem tud gyorsabb lenni, egyszerűen tökéletesen ki van már szolgálva, ezért nem fogunk különbséget érezni.
benchmark meg egyéb marhaságokban persze kijöhet a különbség, de egy normál felhasználás mellett ez mit számít? - semmit.szerver és vállalati szinten már lehet jelentősége, de az nem ez a kategória.
amit nem értek: gémerpc, gémperlaptop, gémeregér, gémerbill,gémerfejes, gémeregérpad, gémerház, oké
de az ssd mitől lesz gémer? nc..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
zoleeno1
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Kíváncsi vagyok a mindennapi használat során mit fogunk észrevenni ebből a SATA Express-re épülő SSD-k gyorsulásából. Mert szerintem a benchmark huszárokon kívül, átlag felhasználás során semmit
Honor Magic5 Pro
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Gémer ssd. Nagyon hiányzott.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Cobra.
őstag
A Transformer AiO nagyon tetszik, de gondolom minimum 1200 USD lesz az ára.
-
erdoke
titán
válasz Retekegér #10 üzenetére
Négyszerese... Lehet vagy másfél kiló, kiváló öltablet. Egyértelmű fail, ne is erőltessék.
A mini router viszont bejön, fogok venni egyet. Van az elődjéből is, és bár az se nagy, de kell neki az 1 A, nem megy el egyetlen USB-ről. Talán ez.
(#12) CYPRIAN
Szabvány Ethernet csatit elég sok ultravékonyról lehagyták már, csak a családban van két ilyen típus (Samsung Series 9 friss és előd modellek). Jobb ez a multifunkciós kütyü a tarisznyában, mint a gyári átalakító.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
CYPRIAN
tag
Mutassatok léci egy vagy akár több notebook-ot is, amelyből kihagyták az Ethernet csatlakozót!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A Transformer AiO hordozhatóságát azért behatárolja a 18,4"-es méret, egy átlagos tablet kétszerese...
<< Heimdal >>
-
danikollar
őstag
Ötletes ez a tábla/egybegép kombináció.
-
Nagyon kíváncsi leszek erre az ssd-re,hogy mit tud.Az alaplapon nem valami bizalomgerjesztő az a ventilátor.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Locutus
veterán
válasz matteo_szg #6 üzenetére
Hát az állvány meg a káva is ugyanolyan volt.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
DaveJr
őstag
Az az ITX-es lap nagyon szimpatikus. Komoly kis HTPC-t lehet belőle építeni.
Arról a távirányítóról nincs semmi info?
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Locutus
veterán
válasz matteo_szg #2 üzenetére
Mondjuk ahogy elnéztem egy az egyben az LG EA93 átcimkézése volt
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Amacs
aktív tag
GT 730M?
-
Locutus
veterán
És hol a 21:9 ASUS monitor? Olyat is mutattak asszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kutya topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest