Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Hihetetlen mogy miket lehet eladni manapság azzal, hogy a nevébe beletesszük a "cloud" varázsszót - emiről egyébként mindenki mást gondol/hisz/képzel...
Ez a fícsör eddig is létezett csak VPN-nek hívták
Kevésbé hozzáértők esetében Logme-in, vagy hasonló gagyiság...Most pedig jön a 'népenek' a felhő router - egyre keveseb elemet kell feltörtni ahhoz hogy hozzáférjenek a routerhez és a mögötte lévő teljes hálózathoz
Így már csak egy D-link site-ot és máris hálózatok ezrei kerülnek illetéktelen kezekbe.
Éljen!
-
cellpeti
nagyúr
úgyse 60dodó lesz mire ideér
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #2 üzenetére
esélyesek ezek, nem azt mondtam hogy nincs a piacon olyan ami kéne, mert van, de 2012-ben egy ilyen dolgon "spórolni" nevetséges. főleg hogy jelentős többletköltséget nem igazán jelenthet, azt a minimálisat meg úgyis kifizettetik.
egyébként értem a konstrukciót, hogy az egység sugarú user az árat nézi első sorban, mert azt érti, azt nem hogy otthon milyen hálókártya van a gépben, esetleg n-es e a modul a laposban, stb. a felhőzést még talán fogja mert az a csapból is folyik szép lassan és trendi lesz, meg színes szagos villogós feliratot lehet rá tenni hogy ez jó, a gigabitre meg legyintenek hogy azt nem tudja értelmezni...
-
-
törölt tag
hogy az életbe nem hanyagolják már azt a 10/100-as hálózati csatit.... értem én hogy vagy fél dollárral drágább lenne darabján a gigabit, de komolyanmár.... a többi meg szép, de így meg se fordul a fejemben, pedig szép lassan vadászni kéne valami normális wifis gigás történetet itthonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest