Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Hihetetlen mogy miket lehet eladni manapság azzal, hogy a nevébe beletesszük a "cloud" varázsszót - emiről egyébként mindenki mást gondol/hisz/képzel...
Ez a fícsör eddig is létezett csak VPN-nek hívták
Kevésbé hozzáértők esetében Logme-in, vagy hasonló gagyiság...Most pedig jön a 'népenek' a felhő router - egyre keveseb elemet kell feltörtni ahhoz hogy hozzáférjenek a routerhez és a mögötte lévő teljes hálózathoz
Így már csak egy D-link site-ot és máris hálózatok ezrei kerülnek illetéktelen kezekbe.
Éljen!
-
cellpeti
nagyúr
úgyse 60dodó lesz mire ideér
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #2 üzenetére
esélyesek ezek, nem azt mondtam hogy nincs a piacon olyan ami kéne, mert van, de 2012-ben egy ilyen dolgon "spórolni" nevetséges. főleg hogy jelentős többletköltséget nem igazán jelenthet, azt a minimálisat meg úgyis kifizettetik.
egyébként értem a konstrukciót, hogy az egység sugarú user az árat nézi első sorban, mert azt érti, azt nem hogy otthon milyen hálókártya van a gépben, esetleg n-es e a modul a laposban, stb. a felhőzést még talán fogja mert az a csapból is folyik szép lassan és trendi lesz, meg színes szagos villogós feliratot lehet rá tenni hogy ez jó, a gigabitre meg legyintenek hogy azt nem tudja értelmezni...
-
-
törölt tag
hogy az életbe nem hanyagolják már azt a 10/100-as hálózati csatit.... értem én hogy vagy fél dollárral drágább lenne darabján a gigabit, de komolyanmár.... a többi meg szép, de így meg se fordul a fejemben, pedig szép lassan vadászni kéne valami normális wifis gigás történetet itthonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szemüveges topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest