Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
A kisebb energiafogyasztás szerintem nem elhanyagolható fejlesztés lesz..
-
azbest
félisten
előbb legyenek már kompatibilisek egymással...
ahágy bt dongle chipsettel találkoztam mindegyik másképpen viselkedett (egy gyártón belül is)... úgy kellett összevadászni, hogy melyik telefonhoz melyik bt dongle tud stabil hangátvitelt biztosítani. -
G.A.
aktív tag
Én még csak BT 2.1-et láttam 3.0ás termékről hírt sem hallottam. Igaz nem is nagyon kerestem. Remélem, ha már jön a 4.0 akkor a gyártók (számottevő többsége) egyből erre térnek át.
Szeretem a fejlődést, de ne legyen olyan mint az evolúció: gyakori kis lépésekben.. inkább ritkán, de jelentős nagy ugrások formájában haladjunk. -
Probber
őstag
válasz
Perillustris #6 üzenetére
Netán van?
-
Alchemist
addikt
A lényeg, hogy legyen hozzá minél előbb egyszerűen alkalmazható chip, mint pl. az FTDI-é USB vonalon.
-
Simi2000
tag
Miért fáj mindenkinek ennyire az ujitás? Ha olvastátok, akkor tudhatjátok mi mindenre lesz jó az uj szabvány. Elég részletesen fel van sorolva.
Nem csak az átiteli sebesség többszörözése az a fejlesztés amivel uj verzioszámot kell kiadni. Sztem az energiamegtakaritás, és annak az előnyei (ami szintén benne van a cikkben) is böven megérnek egy uj verziót.
-
Móci
addikt
válasz
"Mást mondanál, ha lenne BT-gyártócég részvényed."
Gyerekek toljatok ki már vagy négy új szabványt feleslegesen, fogy a yachtról a pezsgő vazze!
-
lorenzen
aktív tag
Akkor meg inkább azt kéne kalapálni nem elméleti sokon marháskodni
Miért baj, ha előterveznek egy kicsit. Szerintem teljesen normális, hogy elvi szinten tisztázzák a következő szabvány elvárásait. Mire ebből termék lesz rengeteg idő fog eltelni. (tervezés, tesztelés,....)
-
darkarthur
senior tag
válasz
Jogos
-
^Clown
addikt
Kicsit átgondoltabban kellene. Ritkábban ugrani a verziókkal, de bővebb újításokat bevezetni.
-
Móci
addikt
Lesz itt még 6.0 is nagyon hamar, ha ez így megy tovább. LOL.
-
FRENK1988
veterán
Nemértem minek ez. Még BT3.0 sem láttam még egy készülékben sem akkor a 4.0 hova?
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD