Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
divx4-esek a 400-as celeronomon akadásmentesen mentek, mplayerrel...nem mondom, ronda a gép, 300 euróért eszetlen drága, gagyi a billentyűzet, gyereknek ilyent nem adnék, mert elcseszi a kezét vele, de a 300 mhz szövegre-flashmentesnetre-zenére-videóra elég...csak ügyesen kell használni...320x240-es avik simán mennek pda-mon is, pedig az tiomap 200mhz, pda-s "celeron"
.és igen, szerintem se lesz sikeres, de várom az SR modellt...az milyen ronda lesz?
-
simonzé
addikt
Annyiért szerintem lehetetlen lesz eladni. az EEEPc már lefölözte a piacot, annál gyengébb kütyüvel lehetetlen labdába rúgni, a lécet magasra helyezte - igaz egyáltalán nem olcsó.
Én is a PDA-s példával jönnék. Az op.rendszer ott is erősen optimalizált, de már a PDA-knál is könnyedén eléri a korlátait, pedig ott a képernyő felbontása kb negyedekkora, így már csak a graf. számítások miatt is túl lesz terhelve a 300-as proc. Hogy ott Win fut? Nos igen, de a legkönnyebb linuxok (DSL, Slax) - amik 64/128k memórián is elboldogulnak - egy 300-as celeronon hát... nem suhannak mint a szél. Szóval ezen sem fognak.
Szerintem az iskolai változat szöveges feladatokon, és alapszintű netezésen felül semmire nem lesz alkalmas. A video pl. felejtős, de ne legyen igazam! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
mondjuk egy jól optimalizált cucc - és ne feledd: tapiképernyős Android - 300MHz és villámgyorsan futott...

Amúgy meg, szvsz holt ötlet.

-
RexpecT
addikt
Mi értelme van hogy levehető a billentyűzet

-
Dr. Romano
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is egyből a ZX ugrott be

-
Khaal
őstag
Rendben, hogy gyenge a hardver, egy pici linux csak eldöcög rajta. Én az árára lennék kiváncsi, mert ezekkel az adatokkal nem hiszem, hogy eladható lenne 200 euro feletti áron (a JR modellre gondolok).
-
parandroid
félisten
Ez a Genie JR csak nekem tűnik tiszta ZX Spektrumnak dizájnra?

Szerk: Amúgy az a 300MHz egy kicsit soványkának tűnik, különösen annak tekintetében, hogy már PDA-kat sem nagyon kínálnak 400MHz-es procinál kisebbel. Igaz, az más platform, de akkor is...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.