Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
elfelejtette #26 üzenetére
Elméletileg az csak a sorrend. Ha bemegy a lemezek közé, akkor a pendriveot is ott találja, mint meghajtót. Ott kéne kiválasztania, aztán indulhatna usb-ről. Tudom, hogy az olcsó asusoknak elég buta a bios-uk, de ezt azért illik/illene tudniuk.
-
elfelejtette
veterán
-
Mozsa
tag
Igen, a kártya igen, de mivel scsi alapú drivere van, amin a windows 7 nem küldi ki a trim parancsot, szóval nem. Az van az OCZ fórumán, hogy a microsoft azt a választ adta nekik, hogy a windows 7-ben nem kerül megoldásra.
Talán majd a windows 8.
Egyébként a hardveres raid kártyák mind ugyanilyen cipőben járnak, adaptec vagy lsi vagy areca. Ha ilyen kártyán van ssd-ből raid tömböd, akkor trim ugrott.
-
Peet
senior tag
válasz
banhammer #19 üzenetére
Rosszul saccolod remélem, mert a Revo X3 sincs annyi [link] és nem mellesleg a cikk pedig olcsóbbnak ígéri.
Kinek jó? Nos akiknek SATA 3 van a gépben azoknak lehet elég egy jobbfajta 2,5" -es SSD, de akiknek SATA 2 vagy 1 van azoknak ez jobb választás lehet mind egy olyan 2,5"-es ami a SATA miatt vissza van fogva.
Én személy szerint abban reménykedem, hogy 50e-be bele fog férni, és akkor az öreg vasat feltuningolhatom vele.
Persze a PCIe 1.1 x8 még kérdés, jó lesz-e nekem.
-
banhammer
veterán
Én úgy 250 ezerre saccolom az árát.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Érdekes darab lesz, de az ára mindent eldönt, tényleg legyen az az olcsó, de jó fajta
-
ViZion
félisten
Nah. Akkor ilyen kéne
Egy "kicsi" rendszernek, egy meg az adatoknak... sztem 5-8 év és meg tudom venni itt az aprón ócón -
Srodney
senior tag
szóval akkor ezek a beépíthető pci csatolós ssd-k rendszerint gyorsabbak mnt a satások?számomra nem egyértelmű...
-
Mozsa
tag
Revo 3 x2-m van. Hasonló ehhez a felépítése, és nagyon megy. Előtte raid0 tömbön volt a rendszer ami intel ssd-ből volt, de a revo sokkal gyorsabb. Simán bootol róla.
-
lujó55
addikt
Mit jelent az, hogy az iparináál olcsóbb megoldás? Az mennyibe kerül?
-
bteebi
veterán
Na ez az a kártya, ami otthonra lényegében teljesen felesleges. A szintetikus tesztekkel meg a Q=64-gyel az átlag felhasználó kitörölheti, ezek a paraméterek csak a vérpistikéket érdeklik
.
Érdemes megnézni tanulságképp mondjuk ezt a tesztet a RevoDrive 3 x2-ről. Az esetek 90-95%-ában szinte semmivel se lenne gyorsabb egy Crucial m4-nél vagy egy OCZ Vertex 3-nál. Szerverekbe persze nagyon jó lehet a magas IOPs miatt - bár arról itt sajnos nem esik szó.
Az meg egy másik jó kérdés, hogy vajon bootolható-e. De ha nem is, legalább lehet vele másolási teszteket végezni. Van amúgy PCIe RAID?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
ÉS gondolom ez sem bootolható.
-
Chp
őstag
Hihetetlen, hogy az elmúlt néhány évben mennyi újdonság megjelent és milyen szinten haladunk előre az informatikában technikai szempontból...
-
Peet
senior tag
"Belső felépítését tekintve úgy el kell elképzelni"
-
antikomcsi
veterán
Csak remélni tudom, hogy ezek a közeli jövőben, úgy 10 éven belül, tényleg képesek lesznek a térhódításra az otthoni számítógépeinkben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest