Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Érdekes, hogy ahányszor felkerül ide a PH-ra egy Blu-ray vonatkozású hír, egyből fellágolnak az indulatok, de mire jó ez az egész? Valaki vinyón szereti tartani a filmjeit, mások, a filmgyűjtők pedig inkább optikai adathordozón, az utóbbiak közé tartozom én is. Sokkal inkább tartok a polcomon filmeket tokban, borítókkal, mint vinyókat zacskókban. Szerintem egy átlagos filmgyűjtőnek sohasem fog alternatívát jelenteni a letöltés és a HDD-s megoldás, miként egy könyvgyűjtő sem fogja lecserélni a könyvespolcát memóriakártyára. Persze lehet, hogy ez lenne a jövő, de olyan begyöpösödött konzervatív gyűjtőnek, mint nekem, marad az optikai adathordozó. A másik pedig, hogy én házimoziban is az asztali lejátszók híve vagyok, amiknél szintén kézenfekvő az optikai médiák használata. De lehet az mindazért van, mert lassan 40 évesen kezdek öregedni...
Amúgy meg az örök közhely: "ízlések és pofonok"... Meggyőzni úgysem fogjuk a másikat ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- OLED TV topic
- Napelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest