- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Ami még lemaradt: ezt a gyűjtőszenvedélyt idehaza sajnos erősen befolyásolják az anyagi lehetőségek (amint ezt már sokan itt is leírták), azért tőlünk nyugatra él és virul a BD-piac, elég megnézni a lemezeladási statisztikákat. A BD jövőjét nem a magyar piac fogja eldönteni.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a BD örök életű lesz, de szerintetek mi az ebben a világban?! Mi azok vagyunk? Ha azok lennénk, akkor talán megérné ilyen hülyeségeken egymás nyakának esni, de különben csak meddő vita az egész az anyagi lehetőségeink által is behatárolt ízlésbeli különbségekről.
-
gg72
veterán
Érdekes, hogy ahányszor felkerül ide a PH-ra egy Blu-ray vonatkozású hír, egyből fellágolnak az indulatok, de mire jó ez az egész? Valaki vinyón szereti tartani a filmjeit, mások, a filmgyűjtők pedig inkább optikai adathordozón, az utóbbiak közé tartozom én is. Sokkal inkább tartok a polcomon filmeket tokban, borítókkal, mint vinyókat zacskókban. Szerintem egy átlagos filmgyűjtőnek sohasem fog alternatívát jelenteni a letöltés és a HDD-s megoldás, miként egy könyvgyűjtő sem fogja lecserélni a könyvespolcát memóriakártyára. Persze lehet, hogy ez lenne a jövő, de olyan begyöpösödött konzervatív gyűjtőnek, mint nekem, marad az optikai adathordozó. A másik pedig, hogy én házimoziban is az asztali lejátszók híve vagyok, amiknél szintén kézenfekvő az optikai médiák használata. De lehet az mindazért van, mert lassan 40 évesen kezdek öregedni...
Amúgy meg az örök közhely: "ízlések és pofonok"... Meggyőzni úgysem fogjuk a másikat ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Blu-ray meghajtót kap az ASUS O!Play médialejátszó legújabb tagja.
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Formula-1
- EAFC 25
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest