Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi55
tag
Sziasztok!
Első sorban a telefon gurukhoz fordulnék. Nem MTK hanem Qualcomm procis telefonról van szó(Huawei G6). Egy olyan szitu lépett fel hogy a telefon nem indul el rendesen hanem egy fehér képernyőn kiírja hogy "Emergency data processing" nincs telepített apk és két lehetőséget kínál fel újra indítás vagy restore factory settings. Az újra indítás nem hoz eredményt mert ugyan ide jut a restore pontra pedig közli hogy nem talál a belső tárolón mentést. Próbáltam ADB-vel kiolvasni és amennyire jutottam látszólag minden mappa meg van. Mi hiányozhat a romból amiért ezt látja a telefon hogy nincsenek apk-k? És hogyan lehetne helyre hozni? A bootloader le van zárva cwm-et nem tudok rá tenni. -
mtibi55
tag
-
mtibi55
tag
Van egy láma kérdésem vissza akartam tenni a z eredeti nem belakott mentést a telefonra de az akkori scatter fájl el kallódott és ezért csináltam egyet a mostani állapotban, be tettem abba a mappába ahol az akkori SPFT mentés van de amikor elindítom a programot nem húzza be a fájlokat. Mi lehet az oka? A scatter fájl is változik? Van egy scatter fájlom egy másik ugyan ilyen telefonról is de azzal sem hajlandó be venni a fájlokat.
-
mtibi55
tag
Ha Flash tool-lal lementem a teljes romot az új telefonról akkor azt helyre állításkor teljes egészében vissza lehet tölteni és újra lesz egy új telefon? És mit kell kivenni ha publikussá akarom tenni?
-
mtibi55
tag
Sziasztok!
Meg tudja-e mondani valaki hogy a rom melyik részében van az akku töltéséért felelős driver? Ugyanis van egy teló amivel semmi gondom nincs azon kívül hogy időnként nem hajlandó tölteni az akkut. Ilyenkor akku ki be újra indít és napokig ismét jól működik.A tervem az hogy egy ugyan ilyen teló romjából a felelős részt újra írom a flash toolszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő