Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iassak
csendes tag
Az esetleges garanciához nem jobb lementeni PRELOADER elejétől a NODL_BMTPOOL elejéig egyben? Nekem pl. az MTKDT folyamatosan "nodl_pmt - ERROR"-t, dob. Most a leírásod alapján FT-vel sikerült lementenem egy 4MB-os NODL_PMT-t, viszont a scatter ami szerint készült "ERROR :block PMT error"-os a MTKDT-ból. Vagyis egy nem biztos címzés alapján mentettem. Ha lementem majdnem az egészet (a NODL_BMTPOOL-t nekem sem engedi), akkor a PMT címzés belekerül a nagy egészbe, így nem kavarodhat össze a szomszédaival.
Vagy tévedek? -
dbius
veterán
Köszi, azt hiszem ezeket lementettem mindet még rootolás előtt.
Ill. tegnap este sikerült a rootolás az xda fórumán lévő egyik módszerrel - a készüléken nincs download mód, így az általad javasolt módszer nem megy, ill. a másik javasolt módszer sem ment, bár az látszólag végigfutott 1-es, alap rootolási módszerrel, de újraindulás után nem volt root -.
Rootolás után pedig mtk toolsszal csináltam egy full backupot. Partícionálni nem nagyon akarom, még egy cwm recovery lehet jó lenne, de igazából az mtk toolsszal is le lehet menteni mindent, szóval egyelőre nem látom szükségességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő