Új hozzászólás Aktív témák
-
iassak
csendes tag
Az esetleges garanciához nem jobb lementeni PRELOADER elejétől a NODL_BMTPOOL elejéig egyben? Nekem pl. az MTKDT folyamatosan "nodl_pmt - ERROR"-t, dob. Most a leírásod alapján FT-vel sikerült lementenem egy 4MB-os NODL_PMT-t, viszont a scatter ami szerint készült "ERROR :block PMT error"-os a MTKDT-ból. Vagyis egy nem biztos címzés alapján mentettem. Ha lementem majdnem az egészet (a NODL_BMTPOOL-t nekem sem engedi), akkor a PMT címzés belekerül a nagy egészbe, így nem kavarodhat össze a szomszédaival.
Vagy tévedek? -
dbius
veterán
Köszi, azt hiszem ezeket lementettem mindet még rootolás előtt.
Ill. tegnap este sikerült a rootolás az xda fórumán lévő egyik módszerrel - a készüléken nincs download mód, így az általad javasolt módszer nem megy, ill. a másik javasolt módszer sem ment, bár az látszólag végigfutott 1-es, alap rootolási módszerrel, de újraindulás után nem volt root -.
Rootolás után pedig mtk toolsszal csináltam egy full backupot. Partícionálni nem nagyon akarom, még egy cwm recovery lehet jó lenne, de igazából az mtk toolsszal is le lehet menteni mindent, szóval egyelőre nem látom szükségességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest