Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fujifilm X
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
iassak
csendes tag
Az esetleges garanciához nem jobb lementeni PRELOADER elejétől a NODL_BMTPOOL elejéig egyben? Nekem pl. az MTKDT folyamatosan "nodl_pmt - ERROR"-t, dob. Most a leírásod alapján FT-vel sikerült lementenem egy 4MB-os NODL_PMT-t, viszont a scatter ami szerint készült "ERROR :block PMT error"-os a MTKDT-ból. Vagyis egy nem biztos címzés alapján mentettem. Ha lementem majdnem az egészet (a NODL_BMTPOOL-t nekem sem engedi), akkor a PMT címzés belekerül a nagy egészbe, így nem kavarodhat össze a szomszédaival.
Vagy tévedek? -
dbius
veterán
Köszi, azt hiszem ezeket lementettem mindet még rootolás előtt.
Ill. tegnap este sikerült a rootolás az xda fórumán lévő egyik módszerrel - a készüléken nincs download mód, így az általad javasolt módszer nem megy, ill. a másik javasolt módszer sem ment, bár az látszólag végigfutott 1-es, alap rootolási módszerrel, de újraindulás után nem volt root -.
Rootolás után pedig mtk toolsszal csináltam egy full backupot. Partícionálni nem nagyon akarom, még egy cwm recovery lehet jó lenne, de igazából az mtk toolsszal is le lehet menteni mindent, szóval egyelőre nem látom szükségességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Bloodborne (PS4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest