- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- OnePlus Pad 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- 

petz765 csendes tag Szia Cappa! Köszi a választ. 
 Letöltöttem már mindent, Újra telepítettem, Újra raktam a drivereket, kikapcsoltam a virusírtót és sajna akkor sem megy. Azonban sikerült full backupot csinálnom az s4 clonról, mert sikerült a leírásaid alapján a mobileUncel tools-szal felraknom egy cwm-et és azzal összejött. Azonban szeretném ha menne a SPF vagy az MTKDT mert szeretnék kipróbálni más Romokat a telón, amiket a needromon találtam. Nem az enyém a telefon és a gazdája nincs vele megelégedve bizonyos problémák miatt, pl: hívásnál elsötétedik a képernyő és elő sem jön egész addig amíg fel nem veszi akit hív, főleg ezt kéne orvosolni.
 A root sima volt, egy kínai rooterrel nem tudom mi a neve, de a feleségemnek vettem még régebben egy Daxian XY100s 4core kínai telót azt sajna még semmivel nem tudtam megcsinálni, lehet, hogy ahhoz is jó lenne az MTKdT vagy az SPF. Bár még lehet, hogy kipróbálom az általad leírt 4binary-val.
 Ha tudsz légyszi segíts, mi lehet még baj?
 Az s4 clonnal kapcsolatban még mindig levelezek egy kis kínaival, aki küldött 2 db zip-et, hogy azokat kellene flash-elni, de sem a gyári V3 recoveryvel sem a CWM-el nem tudtam.
 Nem tudom mi lehet a baj.
 Előre is köszi a választ.
 Csatolom a zip flash képekt, hátha segít.
 Nem a legélesebb a kép de olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Videó stream letöltése
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő