Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
herc234
csendes tag
válasz
nokiauser
üzenetére
Nekem mondod?
Z2-őt mostmár nem akarok venni hogy aztán 2 év múlva 5 ezerért se tudjam eladni :-)
Nekem sikerült egy ilyet vennem bár még csak nav-bácsinál van.(persze hogy pont ez
bukik meg a vizslán a többi vacak meg mind átjön)De mivel épp vitában vagyok az eladóval
(hiába nem nagyon tetszik már a dolog) az kéne hogy amint megjön a cuccos azonnal tudjam
bízonyítani hogy kamu az egész és akkor mondjuk ki lehet vele egyezni egy alacsonyabb árban.
A droidtools amit csinál scatter filet-t azokból az infókból honnan töli le a flashtools a dolgokat?
Egyáltalán a DT a hardware-t nézi vagy csak a szoftware-t?Állítólag ehez a telefonhoz tartozik
ez a zip file amit nézegetek.(egy másik kereskedötől kértem) A file-ban találtam pár temp file-t.
Mindenféle benchmark progitól. (antutu cpuz stb...)Félek már ezekben sem lehet majd megbízni.
A telefont nem akarom szétszedni de kéne egy tuti módszer arra hogy kiderítsem milyen proci lakik benne.
A 2GB ram nak sem hiszek már mivel trükközésel azt is meg lehet oldani a flashből hogy azt higgye a teló
annyija van.ui.: ha tényleg egy vacak és kiegyezem az eladóval max odaadom az asszonynak neki mindegy
hány mag. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest