Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpromi22
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen készüléket, minden drivert ráraktam win7 alatt követve a lépéseket, fel is ismeri az alábbi módon, még a típusát is teljesen jól:

Gyári recovery: (leírás alapján)
A telefonon gyárilag van egy alap recovery, ami kikapcsolt állapotban előhozható a bekapcsoló gomb és a hangerő fel hosszan egyszerre nyomásával. Először megjelenik egy fekvő robot kinyitott motorháztetővel és egy piros háromszöggel, ekkor nyomi kell egy középső gombot és előjön a recovery.
Nálam: Megnyomtam a középső gombot és semmi nem történik, bármelyiket nyomom meg, semmi, csak az aksi kivételével lehet újraindítani a telefont.Factory módban (_nem_ recovedy mód!): hangerő LE + bekapcsoló gomb:
Hiába nyomom nem jön be, megrajzolódik az android robot és kész, utána ha felengedem a billentyűket akkor betölt normál módban.Kérdés: Le szeretném menteni a gyári rom-ot a leírás alapján, de így nem tudom belefogjak-e?
Köszönöm szépen előre is a válasz(okat)!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest