- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
aytukabozs #1143 üzenetére
Jobb esetben van olyan.
-
btz
addikt
Csináltam egy mentést a Concorde 6500 telefontomról. Az alábbi linken lévő fájlok jöttek létre. Megcsináltam az átalakítást az SP Flashtoolhoz, de nekem nem jött létre a leírásban szereplő serco.bin fájl, hanem egy serco.img lett de ezt az MTK Droidtools átmásolta a Flashtoolsnak előkészíttett átalakított fájlok közé.
-
btz
addikt
Közben megtaláltam a Frissített cikket is és ott olvastam hogy a 6589-es MTK-n (Amilyen a Concorde 6500-as is) már simán menet közben is meglehet szerezni a rootot, de gondolom ha van végleges root akkor erre nem lesz szükség, majd meglátom úgy is menet közben.
UP: Természetesen a Köszönet cappa-nak szólt nem DjTrasynak
-
btz
addikt
Köszönöm ezt a cikket, remélem visszatalálok még ide, mert egy Concorde 6500 MTK-s készüléket akarok lementeni vele.
Ha a teló már rootolva van, akkor is kell használni a leírás root részében írt kétszeri újraindításos megoldást?
Nagyon még nem volt időm beleolvasgatni a több mint ezer hszbe-de ha lesz időm rá, akkor megteszem mert nem akarok olyat kérdezni ami már elhangzott, főleg nem olyat ami már többször is. Igaz ismétlés a tudás anyja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged