- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvanpepe
csendes tag
Azzal kezdődött az egész,hogy még a működö telóra feltettem a cwm et
Viszonta cwm belépéskor mindig fekvő droid fogadott a billentyűk sem úgy működtek ahogy a leírásban.A hangerő fel volt az ok a bekapcsoló pedig a hang fel. ekkor csináltam egy backupot és így készültek az 5.1 i fájlok. van mégegy az 5. hó 2. i. megtaláltam a needroom-ot és letöltve megpróbáltam feltenni a telóra az mtk val.de apontos lépéseket már nem tudom visszaidézni a teló újraindult és azóta ezt csinálja. adb vel nem sikerül kapcsolatot létesíteni "nincs eszköz"
egyedül a flashtool látja normál összekapcsolásnál preloader USB VCOM port ( com5 ) ként
ha pedig az usb rádugásakor nyomom a bekapcs és a hang le és fel gombot,akkor pedig MTK USB port (com 6) ként látja mindezt akku nélkül. vettem egy jig adaptert összedugva sem csinál semmit.
Hát,itt tartok most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- Lenovo LOQ gamer laptop, Ryzen 7 8845HS, RTX 4060, újszerű állapotban 2+év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest