- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mini-ITX
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatragyi
tag
válasz
cappa72 #1267 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy nem lesz egyszerű a dolog. Ez cat /proc/dumchar_info tényleg jónak tűnik, bár csak este fogom tudni kipróbálni a szűz telefonon, is jót ad e.
Három kérdésem volna:
1.,
Akkor ebből kiindulva kézzel kreálhatok egy readback mentést SPFTools-al, majd kézzel csinálok egy scatter filet, amivel visszaállítható mindenestől a telefon ugyanúgy SPFTools-al?
Mondjuk másik már MIUI-s készülékről MTKDT-vel csinálok egy scattert fájlt, amit a másik készülékhez igazítok.2.,
Az alábbi képen, a felrakandó Gionee stock rom látható, van olyan rész ami elől kiszedhetem a pipát, hogy ne rakja fel, és így megmaradna a imei, serial number, stb..., de a rom működőképes lesz?3.,
Van ötleted a készülék gyári számának visszaállítására, ha nem volt előtte mentésem? A Birda SN Tool, SN &IMEI Write Tool nem tudta megoldani. Valami kézzel a romba átírós megoldás volna érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dune: Awakening
- CNC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest