Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Y72
aktív tag
kb 1,5 éve van nekem G7X, bár ne vettem volna meg.
Soha nem voltam Canon fan, ezért nagy csalódás volt nekem a rossz az ár-érték arány, csak a márkanevet kell megfizetni.
G7X-nél a Sony RX100 I.gen is jobb, miközben a III.-al együtt jött ki.
A digic6 processzor nagyon lassú, miközben ajnározzák: HDR képet 10-20 mp-ig tart összeraknia, miközben az eredmény még mobillal is jobb. Sokszor elmosódnak a részletek mert nem tud elég gyorsan fotózni több képet egymás után. Autófókusz nem működik jól makrónál, éjszakai mód csak játékra elég.
Rossz fényviszonyok között viszont érezhető a fényerős optika.Aki teheti inkább vegyen Lumix LX100-at, igaz hogy méretben nagyobb, de tudásban messze lehagyja a Canont.
[ Szerkesztve ]
-
gergejly
aktív tag
Ndk turistáknak városnézésre
-
Tulku
veterán
Majd két éves az LX100 teszt itt...de a nagyobb zúmon kívül nem tudnék más előnyt felhozni a kanyon mellett...érdekes hogy 2016-ban (mondjuk sebességben, sorozatban...de úgy mindenben) csak ennyire futja 250 pénzért....
De egyébként a sanyi rx100 kezelhetőségi minőségével is vitatkoznék ...az a felugró kereső nekem horror...néha nem mutatott semmit...akkor inkább egy normális méretű váz fix keresővel....
Egyébként jó teszt, nem részrehajló, adekvát, tömör, célorientált!
-
hemaka
nagyúr
Ennyiért ez egy vicc. Ráadásul tudom, hogy ez szubjektív, de hogy néz ki szerencsétlen.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
rbalint88
addikt
válasz rottenbull #9 üzenetére
jó nekem az X-PRO1, ugyan zsebre vágni azt se lehet, de legalább a képe jó
-
MODERÁTOR
Kár, hogy ebbe az árba nem fért bele egy formatervezés.
Konkrétan az egyik legrondább fényképezőgép amit mostanában láttam. -
Misi1979
őstag
Asszonynak vettem év elején egy G1X mII-t, imádja - az eosM-et váltotta le, az ő igényeire tökre megfelel, egyébként nagyon állat kis masina.
Fájdalmas is volt kiadni negyedmilliót egy kompakt gépre.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
gekkoXT
senior tag
a Panasonic Lumix és a Sony hasonló kompaktok már ezer éve tudják a 4K videót, de mit is várunk a Canontól aki a múltbéli erényeire akarja építeni a marketingjét.
Mindig is ilyen 3 generációval a múltban élők voltak a funkcionalitás tekintetében.
Fukarok. -
eclipse006
őstag
Ezerszer inkáb Sony RX-100.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
fornettisuti
veterán
nem latom mi indokolta ezt az arat a canonnal
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fi:zi'k
nagyúr
Mikor megláttam az árát én sem akartam elhinni, legalább egy ötvenessel kevesebbre számítottam. Mondjuk tény, hogy már 220e körül is elhozható, de még mindig soknak érzem. Tudom nem egy kategória, de a méretbeli és egyéb kompromisszumok tekintetében is inkább egy E-M10 II.
Köszi!
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
rbalint88
addikt
Amikor megláttam az árát a táblázatban, majdnem kinyomtam a cikket, de gondoltam hátha feltalálták a spanyol(l)viaszt, folytatom. Kár volt. Elkérnek 70-80ezer Ft felárat az amúgy tök jó EVF-ért, cserébe abszolút nem zsebbe való gép, így a közepes képminőség és a gyenge videós lehetőségek külön fájnak, mert a kereső nélküli tesóját legalább lehet tisztességes üdülős fényképezőnek ajánlani, ami az olcsó kompaktoknál jobb képet csinál, árban se tükrös szint és épphogy, de elfér zsebben is.
Szóval Canon, shame on you!A cikk egyébként jó, csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest