- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
matyi012345 #45 üzenetére
... és a legszebb meglepetésem a Sigma-tól az volt, hogy normál fénynél pontos volt, de amint AF segédfény mellett kellett dolgozni, konzekvensen kb. 0,5-1m-t tévedett... na ezt korrigálják...
Egyébként engem nem érdekel, hogy ki mit vesz, csak legyen tisztában vele, hogy nagyon befürödhet. Elég a Canonnak/Nikonnak kicsit módosítani az AF protokolon (ami a gyári objektíveket nem érinti, mivel azok 100%-osan a gyári szabvány szerint működnek) és máris téved/részlegesen nem működik a 3rd party objektív. Láttunk már ilyet is (pl. Sigma 300/4 - AF van, blendevezérlés nincs a digitális vázakon).
Más: azt viszont nem értem, hogy miért nem képes a Canon (de a többiek se) újabban normális parfokális objektívet gyártani. Sem a cikkben szereplő objektív, de a Tamron 24-70/2.8 VC sem az, sőt az új Canon 24-70/2.8II sem, ellenben a "régi" Canon 24-70/2.8 és a 24-105/4L IS az viszont az... és bizony ez rengeteget számít szerintem.
-
törölt tag
válasz
matyi012345 #45 üzenetére
Egyetertek es nekem a ket Tamim is van, a 90-est meg helyrehuzta a tamron.de nemet szerviz, a 24-70-et mar a boltban teszteltem, az elado gepen monitorkiforditva vizsgalva a jpeg-et
(Rendes elado volt). HA JO a Tami teszt utan is, akkor csupa orom vele lovoldozni
Új hozzászólás Aktív témák
ph Amikor a Canon bejelentette, még nem értettük, mi értelme. Egy hét használat után azonban már láttuk a fényt..
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest