Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Mi ismerőssel osztott accounton vagyunk. Ő nagy codos engem hidegen hagytak az elmúlt részek. De mindig kifizetem a felét, mert a kampány nem rossz, néha multizok is szóval 8-10k megér.
Viszont ez a mostani cod baromira érdekel. Amit láttam a kampányból nekem már az megérné az árat. Alpha-val is jól szórakoztam és inádom a vh témát. Izgatottan várom a ma esti streamet. Ha jó lesz rendeljük is előMost játszottam újra a ww2 kampányt, nekem az nagyon tetszik, legalább ilyen színvonalat várok
-
ribizly
veterán
Sokan vagyunk így ezzel, de a BOCW nekem már unalmas volt. A single érdekesre sikerült, toltam bele sok órát a multiba, a zombis móka is jópofa volt, de nem tudott beszippantani.
Mivel a tematika úgyis érkezik Warzone-ba, a multi nem mozgat (arra van már elég más, amit még alkalmanként tolok: PUBG, Warzone, CSGO, R6 Siege, ...), a single meg a gyorsabb weapon progression miatt nem éri meg nekem.De teljesen megértem, ha nem tud az ember ellenállni. Pontosan olyan, mint az apple telefonok esete a user-ekkel. Minden évben olyan újítások érkeznek, ami felkelti a figyelmet (új setting, néhány újítás, még jobb grafika, a végletekig csiszolt és jól működő core gameplay, stb.) és igazából nehéz volna érveket felhozni miért is ne vegye meg valaki. Én is csak azért hagyom ki, mert egyszerűen nem fér bele az időmbe és más címre szeretném fordítani azt.
-
Fesq
tag
Minden évbe megfogadom hogy nem veszek több CoD-ot.
De valahogy mindig megveszem.
Nem tudom hogy más is van-e igy ezzel.
Látottakból szerintem nem lesz csalódás.
Mert ha igen akkor tényleg többet nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest