- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Sokan vagyunk így ezzel, de a BOCW nekem már unalmas volt. A single érdekesre sikerült, toltam bele sok órát a multiba, a zombis móka is jópofa volt, de nem tudott beszippantani.
Mivel a tematika úgyis érkezik Warzone-ba, a multi nem mozgat (arra van már elég más, amit még alkalmanként tolok: PUBG, Warzone, CSGO, R6 Siege, ...), a single meg a gyorsabb weapon progression miatt nem éri meg nekem.De teljesen megértem, ha nem tud az ember ellenállni. Pontosan olyan, mint az apple telefonok esete a user-ekkel. Minden évben olyan újítások érkeznek, ami felkelti a figyelmet (új setting, néhány újítás, még jobb grafika, a végletekig csiszolt és jól működő core gameplay, stb.) és igazából nehéz volna érveket felhozni miért is ne vegye meg valaki. Én is csak azért hagyom ki, mert egyszerűen nem fér bele az időmbe és más címre szeretném fordítani azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest