- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Mi ismerőssel osztott accounton vagyunk. Ő nagy codos engem hidegen hagytak az elmúlt részek. De mindig kifizetem a felét, mert a kampány nem rossz, néha multizok is szóval 8-10k megér.
Viszont ez a mostani cod baromira érdekel. Amit láttam a kampányból nekem már az megérné az árat. Alpha-val is jól szórakoztam és inádom a vh témát. Izgatottan várom a ma esti streamet. Ha jó lesz rendeljük is előMost játszottam újra a ww2 kampányt, nekem az nagyon tetszik, legalább ilyen színvonalat várok
-
ribizly
veterán
Sokan vagyunk így ezzel, de a BOCW nekem már unalmas volt. A single érdekesre sikerült, toltam bele sok órát a multiba, a zombis móka is jópofa volt, de nem tudott beszippantani.
Mivel a tematika úgyis érkezik Warzone-ba, a multi nem mozgat (arra van már elég más, amit még alkalmanként tolok: PUBG, Warzone, CSGO, R6 Siege, ...), a single meg a gyorsabb weapon progression miatt nem éri meg nekem.De teljesen megértem, ha nem tud az ember ellenállni. Pontosan olyan, mint az apple telefonok esete a user-ekkel. Minden évben olyan újítások érkeznek, ami felkelti a figyelmet (új setting, néhány újítás, még jobb grafika, a végletekig csiszolt és jól működő core gameplay, stb.) és igazából nehéz volna érveket felhozni miért is ne vegye meg valaki. Én is csak azért hagyom ki, mert egyszerűen nem fér bele az időmbe és más címre szeretném fordítani azt.
-
Fesq
tag
Minden évbe megfogadom hogy nem veszek több CoD-ot.
De valahogy mindig megveszem.
Nem tudom hogy más is van-e igy ezzel.
Látottakból szerintem nem lesz csalódás.
Mert ha igen akkor tényleg többet nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Linux Mint
- Gurulunk, WAZE?!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti dobozos XBOX 360 - XBOX ONE kompatibilis - játékok!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition - majd 2 év garancia - Csere PC-re
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest