- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
markknight #11 üzenetére
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mg1992mg
senior tag
A 2019-es részt imádtam, sose vettem első napon CoD-ot, de azt nagyon megérte. A bizalmat tőlem már megkapták az MW szériát illetően, ez is első napos lesz, a multi kössön le úgy, mint ahogy 2019-es tette (nem a Warzone), és akkor már elégedett leszek.
-
gejala
őstag
Most, hogy az MS felhagyott a PC játékosok szívatásával (nincs Xbox meg MS Store exkluzív), az az érzésem, hogy megvesznek mindenkit, aki nem adja ki Steamre a játékait.
Bethesda launchert már be is szántották, Battle.net ugyan biztos marad, de lesz Steam is.Vajon ki a következő áldozat? EA megúszta, ők önszántukból visszatértek Steamre.
-
Segal
veterán
Az első résznél én is gyorsan lecsaptam rá, mert azt ugye jó áron be lehetett szerezni az nv-s akciós miatt és tetszett is, de azért viszonylag hamar rá is tudtam unni és a következő résznél már bekapcsolt a zagyamba a figyelmeztetés. Nem is vettem meg
Szóval nem zárom ki hogy nem lesz meg a második rész, de elkapkodni tutira nem fogom. Főleg úgy hogy jelenleg egy ingyenes multi lövöldével piszok jól elvagyok"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Wesder
titán
Modern II Warfare
Érdekes egy név, de ők tudják.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Ezer éve volt, hogy izgatott lettem volna egy cod miatt, de az MW19 után még akár érdekes is lehet az idei játék.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A 2019-es FPS-nek idén érkezik a folyatatása, reméljük hamarosan az első előzetest is megkapjuk.
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest