Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bulikavagyok #1 üzenetére
Szerintem a Modern Warfare kampány része nagyon jó volt.
Bár ízlések és pofonok.
A Battlefield V kampányához hasonlítva. Az nagyon gyenge, bár szerintem az összes BF kampány elég egysíkú, unalmas. -
Ha jól emlékszem már a WW2-őt sem játszottam végig, a tavalyit pedig épp, h elkezdtem. Pedig korábban nagyon bejöttek a CoD kampányok, volt amit többször végigjátszottam. Az utolsó ami megmaradt az emlékezetemben (és mai napig élénken emlékszem rá) az AW volt. Azt anno imádtam. Ma szerintem már azt sem játszanám végig. Hja, ahogy öregszem úgy változik az ízlésem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
marked one94 #4 üzenetére
nekem Michael Bay...
-
marked one94
őstag
Repülös jelenetről gta sa jutott eszembe mikor motorral kell feljutni a repcsire
-
Corpuscle
őstag
válasz
bulikavagyok #1 üzenetére
A tavalyi nekem tetszett. Világmegváltó dolgokat meg nem kell várni tőle, ez ilyen.
Kérdésedre, igen öregszel, de ne aggódj fiatalabb senki sem lesz. -
wjbhbdux
veterán
City Interactive a fejlesztő?
-
Ez évről évre egyre rosszabb. Vagy csak én öregszem.
Imádom a CoD-okat, de ezek a kampányok értékelhetetlenek számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A PlayStation 4 tulajok ezen a hétvégén ingyen letölthetik és kipróbálhatják a játék multiplayer módjának alfa kiadását.
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest