- OLED monitor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
Új hozzászólás Aktív témák
-
Umbar
csendes tag
Felvilágosítalak hogy C#-ban Linux-ra, MacOSX-re, Solaris-ra és BSD-re is lehet akár programozni. Sőt akár PS3-ra, iPhoneOS-re és Nintendo Wii-re is. Lásd MonoProject. Újrafordítás nélkül megy a legtöbb dolog.
-
divrapier
tag
C++-ban nem csak win-re lehet programozni, ellentétben a C#-al.
cikkben irtam, van mono projekt, ami pl nem csak win platformos sőt, meg egyéb oldalról is próbálnak hódítani, pl ha a Silverlight plugint sikerül neten keményen elterjeszteni, akkor az mégegy erős bázis lehet. A jövőre tippelni lehet, múlt alapján meg... még fortran és cobol programozókat is keresnek.C++-ban programozol, tudni fogod, hogy mit csinál ténylegesen a program, "belelátsz a lelkébe"
Én ezzel vitatkoznékAhhoz, hogy valaki tényleg csúcs c++ progit írjon, ne csak sikerüljön összehozni, hogy működjön sok figyelem kell. Az OS-t és a gép architektúráját is figyelembe kell venni. Én nem gondolom, hogy a C++ programozók többsége ennyire a mélyére megy - már csak a produktivitás miatt sem biztos, hogy érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest