- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
Most leszek masodeves az egyetemen. Eddig csak C++-t tanultunk, az objektumorientalt programozas targy kereteben. Jovore java lesz a teriteken, de en mar az iden belekezdtem a C#-ba. Regen a Delphi fele kacsintgattam (abban irtam a szakdolgozatomat kozepsuliban), es hallottam h a C# olyan mint a C++ es Delphi es Java osszegyurva. Nem ertettem teljesen, de kiprobaltam
Addig eljutottam hogy mostmar megcsinaltam egy ugyes kis kartyajatekot, ami jovore jo lesz egyeni projektnekMindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
(Valamikor lesz winprogramozas targy is, akkor fogjak majd tanitgatni a dotnet-et, de addigra en mar irtoeszes leszek)
Szoval az alapok nem nehezek. Ugyhogy ezt a cikksorozatot kovesse aki teheti, hamar meg fog tetszeni neki sztem, es egy ido utan nem is lesz szukseg ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- PLC programozás
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest