Hirdetés
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- VR topik
- Egérpad topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
Most leszek masodeves az egyetemen. Eddig csak C++-t tanultunk, az objektumorientalt programozas targy kereteben. Jovore java lesz a teriteken, de en mar az iden belekezdtem a C#-ba. Regen a Delphi fele kacsintgattam (abban irtam a szakdolgozatomat kozepsuliban), es hallottam h a C# olyan mint a C++ es Delphi es Java osszegyurva. Nem ertettem teljesen, de kiprobaltam

Addig eljutottam hogy mostmar megcsinaltam egy ugyes kis kartyajatekot, ami jovore jo lesz egyeni projektnek
Mindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
(Valamikor lesz winprogramozas targy is, akkor fogjak majd tanitgatni a dotnet-et, de addigra en mar irtoeszes leszek
)
Szoval az alapok nem nehezek. Ugyhogy ezt a cikksorozatot kovesse aki teheti, hamar meg fog tetszeni neki sztem, es egy ido utan nem is lesz szukseg ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
)