- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
(mikor volt az már?) Azóta itunes tartalom fel le töltés meg még miről nem beszéltünk...
Mondatokkal meg lehet példálózni egy egész szövegből kiemelve."Gyorsabb, mint kábelt kotorni, megvárni amíg csatlakozik, áttölteni, kikeresni a könyvtárstruktúrából."
Erre reagáltam hogy ki a fene használja ezt egy nyomi PDF feltöltésére ... Ez hülyeség.
Meg írtam még pár dolgot
Erre Android Fanboy á léptettek elő meg hülyének tituláltak... Erre meg írtam a reakcióm. -
djgeg
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #110 üzenetére
Az Biza marhaságokkal offolok... írok valamit 3 ugatnak vissza ha reagálok rá akkor meg offolok.
Jól van kuss a nevem......ui.: Ha meg valaki véletlen segítséget kér akkor legközeleb küldjük el a holdra ? Úgy jó lesz?
-
djgeg
őstag
ZooLee:
Ott a PontFranc0 neked már megint mi bajod....
Amit leírtál "sokat beszél és keveset mond"...
Igen sokat beszélek/írok... De te meg keveset mondasz és azzal is beszólsz a másiknak.
Milyen szög bújik ki és honnan? Mi bajod van?
Írjál már értelmesen vagy ne írogass! Ne kerülgesd amit mondani akarsz.... -
djgeg
őstag
Szerintem Dj ék , zenészek, Így igen lehet sok saját tartalom de lehet xxxx Féle forásból nem csak a cégen keresztül vett zenék. És ezeket ha mennek A ból B fellépni kéne elvinni adott esetben nem Apple eszközön.
Szóval Vegyes forrású zenei kavalkádot néha elvinni ide oda. De mivel elektronikusan használni akarják nem lejátszani így az Apple hordozó nem jó mert nem tudják róla levenni a dolgokat.A gond az hogy nincs központosítva náluk a dolog. És mivel az Apple eszközökkel és saját adatbázissal nincs megoldva a zenék ide oda cipelése.
-
djgeg
őstag
Mert gondolom nagy része nem céges... Ha különböző előadók vagy mit tudom én zenészek akkor xxxx millió saját zenéje és saját szerzeménye is lehet azon kívül hogy a cégen keresztül is vesz zenét.
De mivel a nagy része gondolom saját így macerásabb lenne mindent bevinni a céges struktúrába. -
djgeg
őstag
Ezek mellé most a Chrome távoli asztalhasználat majd beépül a Felhasználói kezelőpanelbe és Rendszergazdaként szó nélkül nyújthatsz segítséget kollégáknak böngészőn belül.
Az egy dolog hogy ennek és egyéb cloduos szolgáltatásoknak vannak biztonsági kockázatai.De elég jó irányba halad Üzleti téren is.
-
djgeg
őstag
Na még egy értelmes ember.... Mint ha a Google nek nem lenne már Üzleti felhasználásra kihegyezett szolgáltatásai.....
Ki kell hogy ábrándítsalak Nem egyetemista vagyok és munkám is.És nem tudom mit nem lehet azon felfogni hogy a Google nak már vannak jó kis szolgáltatásai mint a Nagyobb léptékü Üzletileg is jól kezelhető Cloudos Email szolgáltatása Normális Strulktura kezelésel, G-talk on kívül grouponkénti chat lehetőséggel, cloudos Office szolgáltatás gyanánt a már említett többszöri megnyítás és csoportos szerkesztési lehetőséggel ami közben akár chatelhetsz szóban írásban az adott kollegával aki bent van a fileban.
Ha ezek neked általános magánemberi szolgáltatások akkor hülye vagy.
Nem rég az egyik cég akinél vagyok tért át Saját Levelező rendszerről Microsoft Online Exchange re... Ellőtte felmértük a Google lehetőségét is. Elég jó volt de végül MS lett mert olcsóbb ajánlatot kaptunk ...
ui.: Franc0 azt hiszed okos vagy de huzzál már máshova beszólogatni amikor fogalmad sincs a dologról...
-
djgeg
őstag
Kell egy gép amin lehet XXXX Profile és lehet erre használni... De azon még mindig nem segít hogy az iEszközön van a zene és azt egy másik gépről ki akarod nyerni Akár iTunes al akár nem .
-
djgeg
őstag
Kimaradt hogy le/fel tölteni....
(My bad)
A keret program és az egyéb "megszorítások" nem azért vannak hogy Mert hűűű de jogot sért ha letöltenéd a saját eszközödről a legális megvett Kifizetett Tartalmat....
Hanem azért hogy Maradj a keretek között...
De fogjad ezt is fel beszólásnak... Mert én csak egy androidos hülye vagyok.....
Még jó hogy egyforma arányban van Apple Windows és Android az életemben...bLaCkDoGoNe
Neked meg mi bajod van?Szoltam hozzád? Szidtam valakit? Akkor meg te miért kezded? Abnormális viselkedésFukkkkk jeah
-
djgeg
őstag
válasz
Mr.Csizmás #83 üzenetére
Azért mert nem a DRM jogok miatt van ez az egész szimplán üzlet....
-
djgeg
őstag
"DRM jogok miatt" Aham persze.Ezt ugye te se hiszed?
Véletlenül sem az az ok erre hogy ne más forrásból tölts fel bármit is ( legális formákra gondoltam)
Vedd meg iTunesból mert az a leg egyszerűbb... Ja meg az szép pénzt hoz az Apple nek.Deeee csak a DRM jogok miatt.......
Érdekes hogy más platformok meg tudják oldani xD -
djgeg
őstag
válasz
privacy99 #62 üzenetére
Meg tudom érteni ha Szar élményeid vannak voltak Androidal kapcsolatban... Legtöbbször ennek a szar hardver, kisebb részben szar szoftver az oka. De ha ezek megvannak nem marad más mint a User.
Nem beszólok neked... De Mivel ugyan azt használom mint sok más perr pill (S3) vannak saját tapasztalataim. Én még 1 X láttam lagolni megjelenés óta az S3 mam. Nem merül, és Nem kellett resetelni.
Őszintén megmondom hogy nem vagyok Android isten és nem is a szerencsés a millióbol akinek nem lagol.
Egyszerűen törődök vele.... És azért értek is hozzá na.
Munka:Google Drive működik, De amit említettem alkalmazás Fizetős, Üzleti szolgáltatás.
De próbáltam már és szépen működött S3 ról szerkesztettem egy makrós *.xlsx et miközben 2 en nézték, mellette meg ment a chat egyikkel hangban pl....
Mind ez megoldható és működik. Más kérdés hogy ki tud róla vagy épp ki ért hozzáRühellem az Androidba hogy nem tud egységesíteni. Ezért fogok pl S3 ról Nexus 4 váltani amint tudok
REF telefon kel!!! Amit közvetlen SW támogatás alatt ál. Nem Fos mindenféle gyártók összegányolt XXXX verziói. Azon kívül hogy a Samu biztonsági kockázatokat gyárt kb SW téren !.Más munkára is S3 mat használok , VMware (jó már van iOS en is egy ideje) Unix, De még az Applefosra fejlesztett Zizegő-t is androidról elöbb elérem mint iOS ről !!!
Mozgásban kell és nem cipelek magammal minden fost így egy kis telóval el tudok menni....
Biztonságosság...
Bármire rá rakok neked egy loggert..
Figyelni kell és mindenre van módszer a különbség hogy a legtöbbet ami kell nekem nem érem el iOS ről PEDIG ÉN Lennék a legboldogabb!!! -
djgeg
őstag
Ember Nem szoltam be... De az hogy valaki hülye és hülyeségeket komentelget... És én vagyok a hangulat rontó ha felhívom a figyelmet erre? Én váltsak topokot? xD
Melózom Kell rá Android meg Win... Ezek mellet itt az iPhone meg a Macbook melletem , mert részben az is kell melóra meg alap dolgok használtatára jobban szeretem... Nem vagyok FAN boy. Egyszerüan ha valami jó azt értékelem. De Apple munkára.... Lószar... Jó persze akinek a munka kimerül az Emailben meg a böngészésben meg a PDF nyitogatásban annak jó.
Az igazságal meg nem tudom hogy miért rontanám a hangulatot... Fuuun Fan boy vagy tán?ui.: Nem apucika meg anyucika vette meg a dolgaimat mielött valaki kezdené!
uui.: Most komolyan azzal kell érvelni az Apple mellet hogy Dehát emailben elköldöm magamnak és megynitom a pdf et , nem kell gépre dugni ....
-
djgeg
őstag
Az a másik... Dropbox vagy bármi más... Googlenek külön 3 megoldása van rá. És már elöbb volt asztali és kézi eszköz dokumentum szinkronizáció mint iOS en...
Egyébként is Androidon nem tudod magadnak elküldeni emailben?!... És megnyitni??? Jaj már...Szeretem a hozzáértőket...
-
djgeg
őstag
Már megint egy hozzáértő... Igen Persze Androidon USB re dugjuk a szerencsétlen okostelfeont ha egy nyomi pár megás PDF et a telón akarunk tudni.... Normális vagy? Istenem....
Ott van a Google Drive azt jóvan... Ingyen kezeli az összes fos formátumot, feltölteni is lehet, készíteni is, ha meg offline kell akkor letöltesz apot mint iOS en...
Úgy írtad ezt a elküldöm emailben-t mint ha iOS en csinálnák csak ezt az emberek...
A különbség az hogy egyébként nem szükséges elküldeni Androidon emailben, telók között is megoszthatod normálisan, Google Drive üzleti szolgáltatásai között Bármely office dokumentum ban többen is tudnak dolgozni egyszerre akár Telórol akár Tabletről akár PC ről...
Ezt tudja a Drágalátos iOS? alapból egy docx től dob egy hátast..... Nem hogy többszöri fájl szerkesztés... Különböző eszközökön.Munkára Android.... iOS meg mehet az emailezés meg PDF nyitogatás.....
-
djgeg
őstag
-
djgeg
őstag
Hogy lenne csúcs Amikor most 34 Országban kezdték az előzőt meg 11 és ahhoz ehhez képest lószar rekord.... 23 országgal plussz hoz képest alig nőt az eladás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Iqos cigaretta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest