Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• privacy99

senior tag

válasz djgeg #61 üzenetére

Felvetődött egy ilyen probléma, hogy nem lehet .pdf-et iAkármire rárakni, erre adott választ a fórumtárs, nem azt mondta, hogy ez egy hűűű meg annyáűááád meg minden és aztakurva hát ezt biztos a NASA fejlesztette, csak elmondta, hogy ezt így is lehet, minkét platformon, úgyhogy lehet és kész, nem ezzel akart eladni 10 ezer iphone-t. Egyébként nem értem, hogy mondjuk egy galaxy S3-on hogy lehet a google Drive-ban dolgozni? Most komolyan a telóról megnyitsz egy olyan dokumentumot, mondjuk egy prezentációt, ami egy céges, fontos cucc? Egyáltalán hogy értjük azt, hogy munkára? Mióta dolgozik valaki a mobilján? Ha a tabletre érted akkor oké, bár azt sem értem, számomra az ilyen dolgokhoz se Android se iOS csakis windows, tehát vagy PC vagy Laptop..Egyébként nekem annyi a véleményem, hamár mindenki leírja, hogy idáig Androidom volt(2 és fél évig), HTC, megfordult a kezemben Xperia, Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S3, HTC ONE X...stb. és egy nagy hányás, egy összegányolt f*s az Android, ennyit tudok rá mondani, már megvan rendelve az iPhone 5-öm és amint meglesz, örömmel fogom kidobni a kezemből ezt a f*st, és soha többé Android, amíg élek, iPhone-om lesz, mert meguntam, hogy körülöttem mindenkinek úgy működik a mobilja, ahogy kell, és csorgatom a nyálam, és mindig elkérem, hadd nyomogasam, mert úgy tetszik..és az csak egy sima 4..

Ui.: Nálam már ott elvérzett az Android, hogy tesztekben az iPhone a fele annyi magjával és a kissebb órajelével veri..ez már számomra a nevetséges kategóriában van, a másik fele, hogy hiába Galaxy S3, meg One X, használd 5 percig, és magától belassul:D De komolyan, ott nyomkodom, erre elkezd laggolni, aztán szabályosan belassul..Ez mi??? iOS-en ilyen nincs...Megnyithatsz mindent az égvilágon..Ja amúgy 2 hónapja még Apple gyűlölő voltam, de azóta kicsit változott a meglátásom..

Új hozzászólás Aktív témák