- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemaradtam valamiről. megin' van új iPad? nem valamikor pár hónapja jött ki a 3.?
-
-
törölt tag
Hogy szenved valaki az oprendszerrel meg a mindennapi használattal, gondolom valamelyik marketing anyagból szedted, mert hogy totál megfoghatatlan bullshit.
Ja, képarány miatt kevesebb látszik a a.. miből? Pl 16:9-es filmből?
Szerintem a 4:3-as képaránnyal inkább nem dicsekedni kéne, se filmnézésnél, se olvasásnál nem jobb, sőt.
Ami neked meg automatizáltság és integráltság, az nekem zártság és szopatás. Kösz nem.
-
Tamás9x
őstag
Olyan jó végig olvasni a sopánkodást, és az okoskodást
Kijött kész rekordot öntött kész meglepő volt?
nem na ennyi
-
blackydan
senior tag
Lehet, hogy a mini almájába hamarosan én is beleharapok ,jó lesz majd utazó gépecskének
-
twine
veterán
Köszönöm a Hsz.okat....találgatások elkerülése végett...
táncosokkal dolgozom,sokszor más,más gép előtt kell az aktuális problémát (vágás műsor cd osszerakasa)megoldanom,az előadások előtt...az anyagokat sokszor hozzák almás eszközön,amivel vagy van dolgom,vagy nincs,de ami alap ,az az hogy egy cdre kerüljön az összes anyag,és ne kelljen a keverot teleaksztani telefonnal meg ipoddal....főleg ha valaki ismeri ezt a munkakört,tudja milyen stresszes más telefonját "élesben" nyomkodni...vagy lezár,vagy nem..etc..etc....
hát ez a probléma alapja....telefonról vagyok (út közben)ezért nem részletezem most jobban....talán érthető a probléma lényege -
( V )
veterán
ezenfelül a napi csokoládé fejadagot 30g-ról 20g-ra növeltük!
-
djgeg
őstag
(mikor volt az már?) Azóta itunes tartalom fel le töltés meg még miről nem beszéltünk...
Mondatokkal meg lehet példálózni egy egész szövegből kiemelve."Gyorsabb, mint kábelt kotorni, megvárni amíg csatlakozik, áttölteni, kikeresni a könyvtárstruktúrából."
Erre reagáltam hogy ki a fene használja ezt egy nyomi PDF feltöltésére ... Ez hülyeség.
Meg írtam még pár dolgot
Erre Android Fanboy á léptettek elő meg hülyének tituláltak... Erre meg írtam a reakcióm. -
djgeg
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #110 üzenetére
Az Biza marhaságokkal offolok... írok valamit 3 ugatnak vissza ha reagálok rá akkor meg offolok.
Jól van kuss a nevem......ui.: Ha meg valaki véletlen segítséget kér akkor legközeleb küldjük el a holdra ? Úgy jó lesz?
-
djgeg
őstag
ZooLee:
Ott a PontFranc0 neked már megint mi bajod....
Amit leírtál "sokat beszél és keveset mond"...
Igen sokat beszélek/írok... De te meg keveset mondasz és azzal is beszólsz a másiknak.
Milyen szög bújik ki és honnan? Mi bajod van?
Írjál már értelmesen vagy ne írogass! Ne kerülgesd amit mondani akarsz.... -
ZooLee
senior tag
És mivel az Apple eszközökkel és saját adatbázissal nincs megoldva a zenék ide oda cipelése.
Ezt úgy lehetne megoldani, hogy nem a mobil iAkármit használják ilyenkor, hanem van egy gép a zene lejátszásra (MacBook Pro/Air) és az egész iTunes Library-t hozzák magukkal egy külső eszközön. Ekkor könnyen megoldható a módosítás/szerkesztés is.
-
djgeg
őstag
Szerintem Dj ék , zenészek, Így igen lehet sok saját tartalom de lehet xxxx Féle forásból nem csak a cégen keresztül vett zenék. És ezeket ha mennek A ból B fellépni kéne elvinni adott esetben nem Apple eszközön.
Szóval Vegyes forrású zenei kavalkádot néha elvinni ide oda. De mivel elektronikusan használni akarják nem lejátszani így az Apple hordozó nem jó mert nem tudják róla levenni a dolgokat.A gond az hogy nincs központosítva náluk a dolog. És mivel az Apple eszközökkel és saját adatbázissal nincs megoldva a zenék ide oda cipelése.
-
ZooLee
senior tag
ha itunes indulasakor nyomva tartjak a shift gombot, akkor be lehet jelentkezni masik accounttal (google szerint).
Így van, ilyen módon különböző iTunes Library-kat választhatsz ki, amelyekben használhatsz külön accountot. De ezzel így még mindig nincs megoldva az az eset, amire twine gondolt, vagyis hogy két különböző iTunes-hoz szinkronizálj egy készüléket.
-
azbest
félisten
-
djgeg
őstag
Mert gondolom nagy része nem céges... Ha különböző előadók vagy mit tudom én zenészek akkor xxxx millió saját zenéje és saját szerzeménye is lehet azon kívül hogy a cégen keresztül is vesz zenét.
De mivel a nagy része gondolom saját így macerásabb lenne mindent bevinni a céges struktúrába. -
azbest
félisten
ha itunes indulasakor nyomva tartjak a shift gombot, akkor be lehet jelentkezni masik accounttal (google szerint). Mondjuk azt nem annyira ertem, hogy miert privat szolgaltatasthasznalnak ceges adatokhoz. kaphatnanak ceges tarhelyet vagy pendriveot. De biztos van ceges felhasznalasra is tamogatas.
#98: nem tudom pontosan, nincsen ilyen eszkozom, csak hasznaltam a keresot
-
djgeg
őstag
Ezek mellé most a Chrome távoli asztalhasználat majd beépül a Felhasználói kezelőpanelbe és Rendszergazdaként szó nélkül nyújthatsz segítséget kollégáknak böngészőn belül.
Az egy dolog hogy ennek és egyéb cloduos szolgáltatásoknak vannak biztonsági kockázatai.De elég jó irányba halad Üzleti téren is.
-
djgeg
őstag
Na még egy értelmes ember.... Mint ha a Google nek nem lenne már Üzleti felhasználásra kihegyezett szolgáltatásai.....
Ki kell hogy ábrándítsalak Nem egyetemista vagyok és munkám is.És nem tudom mit nem lehet azon felfogni hogy a Google nak már vannak jó kis szolgáltatásai mint a Nagyobb léptékü Üzletileg is jól kezelhető Cloudos Email szolgáltatása Normális Strulktura kezelésel, G-talk on kívül grouponkénti chat lehetőséggel, cloudos Office szolgáltatás gyanánt a már említett többszöri megnyítás és csoportos szerkesztési lehetőséggel ami közben akár chatelhetsz szóban írásban az adott kollegával aki bent van a fileban.
Ha ezek neked általános magánemberi szolgáltatások akkor hülye vagy.
Nem rég az egyik cég akinél vagyok tért át Saját Levelező rendszerről Microsoft Online Exchange re... Ellőtte felmértük a Google lehetőségét is. Elég jó volt de végül MS lett mert olcsóbb ajánlatot kaptunk ...
ui.: Franc0 azt hiszed okos vagy de huzzál már máshova beszólogatni amikor fogalmad sincs a dologról...
-
djgeg
őstag
Kell egy gép amin lehet XXXX Profile és lehet erre használni... De azon még mindig nem segít hogy az iEszközön van a zene és azt egy másik gépről ki akarod nyerni Akár iTunes al akár nem .
-
azbest
félisten
válasz
Mr.Csizmás #83 üzenetére
Beimportálni itunes-ba, majd felszinkronizálni a készülékre (pár másodperc google keresés után mondva).
A különböző accountok között nincsen szinkronizáció, hiszen az különböző emberek közti zene terjesztés lenne. Ezt pedig nem szokta szeretni egyik jogvédő szervezet sem. Annó úttörők voltak a zenei szolgáltatások kapcsán, ami egyben a kiadókkal kiegyezést is jelentette.
-
djgeg
őstag
Kimaradt hogy le/fel tölteni....
(My bad)
A keret program és az egyéb "megszorítások" nem azért vannak hogy Mert hűűű de jogot sért ha letöltenéd a saját eszközödről a legális megvett Kifizetett Tartalmat....
Hanem azért hogy Maradj a keretek között...
De fogjad ezt is fel beszólásnak... Mert én csak egy androidos hülye vagyok.....
Még jó hogy egyforma arányban van Apple Windows és Android az életemben...bLaCkDoGoNe
Neked meg mi bajod van?Szoltam hozzád? Szidtam valakit? Akkor meg te miért kezded? Abnormális viselkedésFukkkkk jeah
-
ZooLee
senior tag
Véletlenül sem az az ok erre hogy ne más forrásból tölts fel bármit is ( legális formákra gondoltam)
Miért ne lehetne más forrásból feltölteni? Bármilyen mp3-at be tudsz tölteni az iTunes-ba, és onnan a telefonra. Egyáltalán nem kell az iTunes shopban vásárolni. A~36GB-nyi zenémből egy-két album és szám származik csak az iTunes shopból. A többit máshol vásároltam, grabbeltem.
Ezzel az a cél, hogy ha Te megveszel egy pár zenét a saját iTunes-odra, akkor azt ne tudd onnan egyenesen az én iPhone-omra felszinkronizálni. Ez volt a minimális feltétel ahhoz, hogy a DRM-et el tudják távolítani az iTunes boltban található zenékről.Érdekes hogy más platformok meg tudják oldani xD
"Más platformoknak" van saját, DRM-mentes zenét áruló boltjuk?
(#83) Mr.Csizmás: pl. a Witcher nevű játékhoz megkaptam a soundtracket is, DRM nélküli mp3 formában. a fenti helyzetben mit tudnék vele csinálni? legálisan másolhatnám, de nem lehet. hm-hm?
Ahogy írtam, "Import to Library" az iTunes-ban, aztán mehet az összes iEszközödre. A CD lemezeim egy része be van grabbelve, azokat sem fogom megvenni másodszor. Tehát nem azért működik így, hogy csak iTunes zenét hallgathass, hanem hogy a saját zenéidet csak a saját eszközeidre tedd fel. (Az mondjuk más kérdés, hogy az iTunes Library-ban ugyanúgy megvannak a fájlok, vagyis kimásolod valahová a fájlokat és utána azt csinálsz vele amit akarsz.)
-
twine
veterán
Értem....
Köszönöm....Akkor nem leszek "varázsló.."
és hagyom, hogy cserélgessék le a készülékeiket szépen lassan...
Soha nem kérdeztem erre rá élesben egyik almás topicban sem...
Gondoltam, most hátha kapok valami megoldást, amit (bár nyitott szemmel és füllel járó) droid tulajként nem tudtam.... amit be tudok nekik dobni,,és imádni fognak érte.... -
djgeg
őstag
válasz
Mr.Csizmás #83 üzenetére
Azért mert nem a DRM jogok miatt van ez az egész szimplán üzlet....
-
djgeg
őstag
"DRM jogok miatt" Aham persze.Ezt ugye te se hiszed?
Véletlenül sem az az ok erre hogy ne más forrásból tölts fel bármit is ( legális formákra gondoltam)
Vedd meg iTunesból mert az a leg egyszerűbb... Ja meg az szép pénzt hoz az Apple nek.Deeee csak a DRM jogok miatt.......
Érdekes hogy más platformok meg tudják oldani xD -
ZooLee
senior tag
Sajnos ez az a helyzet, amelyet - tudomásom szerint - nem lehet megoldani az iTunes-al.
A DRM jogok miatt van szigorúan összerendelve a gép (iTunes) és az iEszköz, emiatt egy iAkármit csak egy iTunes-hoz szinkronizálhatsz. (viszont egy iTunes-hoz sok iAkármit)Régebben az iPodokhoz volt olyan megoldás, ami az iTunes-t helyettesítette,
de ez nem tudom, hogy használható-e még, ill. hogy kezeli-e az iPhone-t és iPad-et.A Foobar2000 (ill. a kiegészítője) például működik iPod-okkal és iPhone-al, idén júniusban frissítették, tehát jó eséllyel új eszközökkel is működik.
-
twine
veterán
Segitsetek "nekem" kérlek...
az intézményben ahol dolgozom az "alma" tulajok egyik legnagyobb problémája,,,hogy:
(zenével dolgoznak...)
otthon kényelmesen felrakják az i"akármire"(phone,pad,pod(mini,classic,touch) a zenéiket tunes-on keresztül,aztán ha valahol fellépnek, vagy szükség van a zene módosítására,(vágás,gyorsítás,lassítás) szólnak a technikusnak,,,
A technikus gépén viszont "hiába" van egy másik tunes, nem tudják leszedni a zenét, hogy dolgozzanak vele...csak az otthonin,,,
Erre mi az bevált "almás" megoldás?
Komolyan kérdem problémamegoldásként, nem kötözködésből...
Szóval tökéletesen életszerű helyzet,,"naponta" látom,,,internetről nem lehet letölteni a zenét, mert vagy nincs net,vagy már eleve vágott zene...Fent van az i"eszközön"...hogy lehet onnan levarázsolni?
köszönettel -
ThePlayer
tag
mondom én hogy "boxring"
-
Biztos véletlen egybeesés, hogy a hülyék száma is exponenciálisan nő...
-
ZooLee
senior tag
Vegyél vissza az arcodból légy szíves. Te kezdted itt az ámokfutást, nem is értem mire föl, aztán még te szólogatsz be mindenkinek - amíg ide nem jöttél teljesen normális hangnemben folyt a vita.
Elhangzott egy felvetés, ami nyilvánvalóan arra irányult, hogy az ieszközök nem tudnak Mass Storage-et nyújtani, erre írtam egy választ.(#68) edward2: Éppen 2 gép van előtted egy laptop és egy tablet le akarsz menteni 3 pdft hirtelen de nincs elérhető neted és a laptopon nincs itunes kliens mit teszel?
Ilyen "mi van ha" kérdéseket lehet gyártani milliót, aminek nem tud megfelelni az iPad (vagy az éppen kritizálni akart eszköz) Az iAkárminek egy ismert tulajdonsága, hogy nem lehet Mass Storage módban használni őket (Ahogy a WP7-es eszközöket sem), sőt, bluetooth-on fájlt küldeni sem. De ahogy az eladási számok mutatják valahogy mégsem ezek a funkciók az elsődlegesen fontosak a felhasználók legnagyobb részének. De hogy ez mindig előkerül, és valaki mindig körbehordozza, mint a véres kardot, mintha ez lenne az Apple cuccok legnagyobb hibája, az finoman szólva is unalmas már.
Ha az általad leírt szituáció gyakran előfordul, akkor számodra nem az iAkármi a megfelelő eszköz. Kész, ennyi.Igazán megpróbálhatnátok egy kicsit túllépni a kockamentalitáson, és nem a "mivanha" és "hirtelen kell" alapján megítélni egy-egy eszközt. Bármilyen hihetelen is, Mass Storage nélkül is lehet élni, és tökéletesen használni egy-egy eszközt.
-
HaZsolt
őstag
Ezeknek a statisztikáknak a hitelességében kételkedem, nem hiszem hogy mindig ekkorát durrant az apple.
-
edward2
addikt
Éppen 2 gép van előtted egy laptop és egy tablet le akarsz menteni 3 pdft hirtelen de nincs elérhető neted és a laptopon nincs itunes kliens mit teszel?
Nem az volt a kérdésem hogyan lehet kábel nélkül felrakni fájlt... Mert használok felhőt saját ftpt kb 6-7 éve tehát nem kell elmondani.
-
edward2
addikt
Éppen 2 gép van előtted egy laptop és egy tablet le akarsz menteni 3 pdft hirtelen de nincs elérhető neted és a laptopon nincs itunes kliens mit teszel?
Nem az volt a kérdésem hogyan lehet kábel nélkül felrakni fájlt... Mert használok felhőt saját ftpt kb 6-7 éve okostóbiás.
-
djgeg
őstag
válasz
privacy99 #62 üzenetére
Meg tudom érteni ha Szar élményeid vannak voltak Androidal kapcsolatban... Legtöbbször ennek a szar hardver, kisebb részben szar szoftver az oka. De ha ezek megvannak nem marad más mint a User.
Nem beszólok neked... De Mivel ugyan azt használom mint sok más perr pill (S3) vannak saját tapasztalataim. Én még 1 X láttam lagolni megjelenés óta az S3 mam. Nem merül, és Nem kellett resetelni.
Őszintén megmondom hogy nem vagyok Android isten és nem is a szerencsés a millióbol akinek nem lagol.
Egyszerűen törődök vele.... És azért értek is hozzá na.
Munka:Google Drive működik, De amit említettem alkalmazás Fizetős, Üzleti szolgáltatás.
De próbáltam már és szépen működött S3 ról szerkesztettem egy makrós *.xlsx et miközben 2 en nézték, mellette meg ment a chat egyikkel hangban pl....
Mind ez megoldható és működik. Más kérdés hogy ki tud róla vagy épp ki ért hozzáRühellem az Androidba hogy nem tud egységesíteni. Ezért fogok pl S3 ról Nexus 4 váltani amint tudok
REF telefon kel!!! Amit közvetlen SW támogatás alatt ál. Nem Fos mindenféle gyártók összegányolt XXXX verziói. Azon kívül hogy a Samu biztonsági kockázatokat gyárt kb SW téren !.Más munkára is S3 mat használok , VMware (jó már van iOS en is egy ideje) Unix, De még az Applefosra fejlesztett Zizegő-t is androidról elöbb elérem mint iOS ről !!!
Mozgásban kell és nem cipelek magammal minden fost így egy kis telóval el tudok menni....
Biztonságosság...
Bármire rá rakok neked egy loggert..
Figyelni kell és mindenre van módszer a különbség hogy a legtöbbet ami kell nekem nem érem el iOS ről PEDIG ÉN Lennék a legboldogabb!!! -
nuke7
veterán
tegyük hozzá, hogy aztán szenvedsz az op.rendszer, meg a mindennapi használattal, és hiába nagyobb a képernyő felbontása, kevesebbet látsz rajta a képarány miatt - ahogy a keynote-on is mutatták.
(az automatizálásról meg az integráltságról már ne is beszéljünk...)(#47) Vinyard#: az aláírásod tetszik, kicsit gondolkodtam, mire rájöttem hogy honnan van
-
Agyasima
őstag
Csak van abban valami, hogy az Apple inkább vallás, mintsem termék. Én például nagy ívben teszek arra, hogy a Nokia új kütyüjeit hogy veszik, bár ilyen telefonom van. De nem is jelenik meg hír róla. Alma esetén viszont egy ilyen hír esetén garantált a flame-war.
-
privacy99
senior tag
Felvetődött egy ilyen probléma, hogy nem lehet .pdf-et iAkármire rárakni, erre adott választ a fórumtárs, nem azt mondta, hogy ez egy hűűű meg annyáűááád meg minden és aztakurva hát ezt biztos a NASA fejlesztette, csak elmondta, hogy ezt így is lehet, minkét platformon, úgyhogy lehet és kész, nem ezzel akart eladni 10 ezer iphone-t. Egyébként nem értem, hogy mondjuk egy galaxy S3-on hogy lehet a google Drive-ban dolgozni? Most komolyan a telóról megnyitsz egy olyan dokumentumot, mondjuk egy prezentációt, ami egy céges, fontos cucc? Egyáltalán hogy értjük azt, hogy munkára? Mióta dolgozik valaki a mobilján? Ha a tabletre érted akkor oké, bár azt sem értem, számomra az ilyen dolgokhoz se Android se iOS csakis windows, tehát vagy PC vagy Laptop..Egyébként nekem annyi a véleményem, hamár mindenki leírja, hogy idáig Androidom volt(2 és fél évig), HTC, megfordult a kezemben Xperia, Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S3, HTC ONE X...stb. és egy nagy hányás, egy összegányolt f*s az Android, ennyit tudok rá mondani, már megvan rendelve az iPhone 5-öm és amint meglesz, örömmel fogom kidobni a kezemből ezt a f*st, és soha többé Android, amíg élek, iPhone-om lesz, mert meguntam, hogy körülöttem mindenkinek úgy működik a mobilja, ahogy kell, és csorgatom a nyálam, és mindig elkérem, hadd nyomogasam, mert úgy tetszik..és az csak egy sima 4..
Ui.: Nálam már ott elvérzett az Android, hogy tesztekben az iPhone a fele annyi magjával és a kissebb órajelével veri..ez már számomra a nevetséges kategóriában van, a másik fele, hogy hiába Galaxy S3, meg One X, használd 5 percig, és magától belassul
De komolyan, ott nyomkodom, erre elkezd laggolni, aztán szabályosan belassul..Ez mi??? iOS-en ilyen nincs...Megnyithatsz mindent az égvilágon..Ja amúgy 2 hónapja még Apple gyűlölő voltam, de azóta kicsit változott a meglátásom..
-
djgeg
őstag
Ember Nem szoltam be... De az hogy valaki hülye és hülyeségeket komentelget... És én vagyok a hangulat rontó ha felhívom a figyelmet erre? Én váltsak topokot? xD
Melózom Kell rá Android meg Win... Ezek mellet itt az iPhone meg a Macbook melletem , mert részben az is kell melóra meg alap dolgok használtatára jobban szeretem... Nem vagyok FAN boy. Egyszerüan ha valami jó azt értékelem. De Apple munkára.... Lószar... Jó persze akinek a munka kimerül az Emailben meg a böngészésben meg a PDF nyitogatásban annak jó.
Az igazságal meg nem tudom hogy miért rontanám a hangulatot... Fuuun Fan boy vagy tán?ui.: Nem apucika meg anyucika vette meg a dolgaimat mielött valaki kezdené!
uui.: Most komolyan azzal kell érvelni az Apple mellet hogy Dehát emailben elköldöm magamnak és megynitom a pdf et , nem kell gépre dugni ....
-
Zjunior
veterán
Hallod.. Válts topicot rontod a hangulatot, az a baj rossz helyen vagy!
Best Buy Android!
Pfff vegyétek vigyétek!!
Óccó kicci öccá
Műanyag de jó óccó mindent tud!!Szánalmas h minden egyes apple topicba veletek van tele a téma...
Kurvára nem vagyok apple fanatikus de ez röhej mindig az Android-al van tele a topic!
Ki a faxt nem érdekli, akkor oda írnék! -
djgeg
őstag
Az a másik... Dropbox vagy bármi más... Googlenek külön 3 megoldása van rá. És már elöbb volt asztali és kézi eszköz dokumentum szinkronizáció mint iOS en...
Egyébként is Androidon nem tudod magadnak elküldeni emailben?!... És megnyitni??? Jaj már...Szeretem a hozzáértőket...
-
djgeg
őstag
Már megint egy hozzáértő... Igen Persze Androidon USB re dugjuk a szerencsétlen okostelfeont ha egy nyomi pár megás PDF et a telón akarunk tudni.... Normális vagy? Istenem....
Ott van a Google Drive azt jóvan... Ingyen kezeli az összes fos formátumot, feltölteni is lehet, készíteni is, ha meg offline kell akkor letöltesz apot mint iOS en...
Úgy írtad ezt a elküldöm emailben-t mint ha iOS en csinálnák csak ezt az emberek...
A különbség az hogy egyébként nem szükséges elküldeni Androidon emailben, telók között is megoszthatod normálisan, Google Drive üzleti szolgáltatásai között Bármely office dokumentum ban többen is tudnak dolgozni egyszerre akár Telórol akár Tabletről akár PC ről...
Ezt tudja a Drágalátos iOS? alapból egy docx től dob egy hátast..... Nem hogy többszöri fájl szerkesztés... Különböző eszközökön.Munkára Android.... iOS meg mehet az emailezés meg PDF nyitogatás.....
-
ZooLee
senior tag
Nem. Nézz utána, a legtöbb alkalmazás már "Universal" vagyis minden Apple eszközre alkalmas. Egyszer veszed meg, az összes felbontáson használhatod.
Ha meg külön van iPhone és iPad app, akkor sot esetben az iPad nagyobb felületére eltérő módon van megírva a program, mert nem ugyanúgy kell a helyet kihasználni egy 4"-os és egy 10"-os készüléken. Amelyik meg nem ilyen, azt meg nem kell megvenni.
Ha jól tudom a Play Store-ban viszont elég kevés azon alkalmazások száma, amelyet direkt a tabletek nagyobb képernyőjére is optimalizáltak. Mert a tablet az nem egy nagy képernyős telefon, illik a helyet rendesen kihasználni...
Pl egy pdf felmásolása ipadra.
Elküldöm e-mailben, és a levélből megnyitom a szükséges alkalmazásban öt másodperc alatt. Gyorsabb, mint kábelt kotorni, megvárni amíg csatlakozik, áttölteni, kikeresni a könyvtárstruktúrából. Ez nem egy PC, lehet alkalmazkodni a mobil használathoz.
-
djgeg
őstag
-
Ati1979
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41 üzenetére
Így igaz!
-
Vinyard#
aktív tag
Most a Nexusról beszélsz, ami egy best buy kategóriás gép. Szóval a végletet a véglettel hasonlítod össze, ami ebben a helyzetben nem túl szerencsés. Én direkt egy általános árszintet lőttem be, figyelembe véve a többi gyártót is, nem csak a Nexust. Bár az igaz, hogy még tán így is túlbecsültem az árat 10-20 euróval.
-
djgeg
őstag
Hogy lenne csúcs Amikor most 34 Országban kezdték az előzőt meg 11 és ahhoz ehhez képest lószar rekord.... 23 országgal plussz hoz képest alig nőt az eladás...
-
edward2
addikt
Ugyanez a tudás 250 euróért halmozottan megtévesztő a kommented.
1. 199 euró az a 250 vs. ipad mini 329
2. Nagyobb felbontású kijelző olcsóbban
3. Gyorsabb processzor olcsóbban
4. Usbként feldugom gépre azt teszek rá amit akarok nincs itunes kálvária
5. A megvett telefonos programjaimat ingyen telepítem vs. ipad külön appstore 2x rókabőr effektus
Stb. Lehetne még sorolni bőven
-
twine
veterán
Bár látom sokan említették már,,én is évek óta gondolkodom ezeken a "mi adtunk el a legtöbbet" híreken
Szkeptikus vagyok...
Nem lehet, hogy pusztán csak azt használja ki az alma, ami az emberek többségébe alapjáraton be van "kódolva"?
"Ha annyian veszik, tuti hogy jó,,hát vegyük mi is azt..."
Ezért azt kommunikálják, hogy ők adták el a legtöbb terméket....
Lehet gyermeteg dolog amit mondok, hiszen tudom hogy vannak független piaci kimutatások,,etc...
De azért mégis megfordul a fejemben...."Am. a sz@r is jó,,hiszen több millió légy nem tévedhet"
-
whitezo88
nagyúr
az új apple árakkal az a baj, beleértve a MBP és iMac árakat, ipadet, hogy a háromszázas euróhoz lőtték be, és csak akkor változtatnak, ha jön új frissítés... MBP ára is ugyanaz mint 2 éve, forintban mégis plusz hatvanezer...
-
Ati1979
veterán
Teljesen mindegy a cikk tartalma, csak az a lényeg, hogy csúcsot döntött és ezt kommunikálják.
Milyen sikeres ez az új termék is. -
ThePlayer
tag
Nincs ebbe semmi meglepő! Az ilyen hírek javarészt "boxringeknek" számitanak
...mint azt látjuk néhány fenti hozzászólásból...
-
nuke7
veterán
válasz
Mr.Csizmás #36 üzenetére
új termék megjelenésről érdemes írni, tesztet is szívesen olvas az ember.
gyártó által közzétett infókból inkább a számok érdekesek, akik meg arra kíváncsiak, már rég tudják...
ezért gondolom, hogy ennek az írásnak sok értelme nincs.(nem azért,mert apple. bármelyik másik gyártónál is ugyanezt gondolom, csak az apple-nél egyszerűen a cikkben tetten lehet érni a szubjektív faktort, ami szerintem nem szerencsés
)
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #36 üzenetére
don't feed the troll
-
nuke7
veterán
Semmi értelme a hírnek, szimpla Apple hater topic, jo nyal verést
-
Derrewyn
senior tag
válasz
micimacko #33 üzenetére
Nem tévedsz, az Apple nyilatkozat egyáltalán nem volt konkrét ezen a téren, csupán annyit közöltek, hogy ennyi iPad-et adtak el. Mindenki értse úgy, ahogy akarja...
Szóval ködösítenek ezerrel, mert a lényeg az, hogy a számok nagyobbak legyenek, és a részvényesek ne ijedjenek meg.
-
micimacko
aktív tag
Javítsatok ki ha tévedek (annak joga fenntartva
), de mintha tegnap azt olvastam volna valahol, hogy a legutóbbi Apple bejelentés kétértelmű, mert nem azt nyilatkozták (korábbiakkal ellentétben), hogy ebből a kettőből fogyott 3 nap alatt 3 millió, hanem azt, hogy a bemutatást követően 3 millió Ipad-et adtak el, ami viszont tartalmazza az Ipad2, Ipad3 (new Ipad) eladásait is.
-
csiribacsi
tag
nagyon kiváncsi lennék egy olyan diagrammra ahol a magánszemélyek és a cégek vásárlásait hasonlitják össze.
-
Vinyard#
aktív tag
Nem értem ezzel mire reagálsz, de komolyan. Az lényegtelen a téma szempontjából, hogy neked nincs ilyen kütyüre szükséged, és még ha ingyen adnák sem használnád.
A lényeg az, hogy akinek szüksége van rá, ugyanezt a minőséget és tudást megveheti 250 euróért is, csak nem Alma logó alatt. -
justaview
senior tag
Az Apple kényszeresen próbál folyamatosan rekordokat kommunikálni
Igen, pont erről beszéltem egy másik topikban. Aki meg hisz a médiákban megjelenő hasonló mesékben, annak javaslom EZT a könyvet elolvasni.
-
KAMELOT
titán
válasz
arnyekxxx #20 üzenetére
Ez állat. Miket ki nem találnak a mesékben.
(#21) Vinyard#: Ha lenne értelme számomra én is használnám. De nem vagyok rászorulva és nem is tudom sehol sem hasznosítani. Adhatják ingyen akkor sem használnám. 330-ról majd lemegy az ára. Akinek meg szüksége van rá annak meg úgyis van rá pénze és meg is veszi.
-
Vinyard#
aktív tag
Abban egyetértünk, hogy az Appstore egyrészt jobban használható, mint a Market (bocsánat...Play), másrészt előbbiben rossz alkalmazással ritkán találkozni, míg utóbbiban sok a vacak, így próbálgatni, válogatni kell. de azért Marketen is vannak nagyon jó alkalmazások, olyanok is, amelyek simán felveszik az Apple rendszerére írt programokkal a versenyt. Ezért volt nagyon erős a fentebbi kijelentésed.
-
leeate
senior tag
Ez csak az én véleményem volt, sajnálom, ha valakinek a lelkébe gázoltam vele. Volt szerencsém Androidhoz és iOS-hez is, és én azt vettem észre, hogy eltér a letöltött programjaim minősége. Nekem is először adta magát, hogy androidos készülékeket vegyek, mert olcsóbbak és átjárhatóbbak, de aztán rájöttem, hogy ez nem minden azért.
-
Vinyard#
aktív tag
Persze hogy Almája van. Külön nem írt volna ilyen idiótaságot.
Én "kölcsön" használtam pár hétig Ipad-ot és Ipad2-őt is. Jó gépek, természetesen. De nem is arról van szó, hogy az Apple rossz cuccokat csinálna. Arról van szó, hogy irreálisan magas áron kínálja őket a konkurenciához képest, a két rendszer előnyeit-hátrányait is figyelembe véve.
Amikor végül saját tablet vásárlására adtam a fejem, fel sem merült, hogy Almát vegyek, mert egyszerűen nem éri meg az árát. Inkább másra költöm a különbözetet, valami értelmesre, vagy hasznosra.
-
-
Vinyard#
aktív tag
Meh? Elfüstölne a processzor? Rád szakadna plafon? Elsorvadna a kezed tőle? Elkapnád a hepatitist? Vagy mi?
Már bocsánat, de az Apple és a részvényesei pont az ilyen csőlátású fanboy-okból él, mint te. Jobb lenne az irracionálisan magas többletárra kidobott pénzt a rákos gyermekek alapítványának adnátok, vagy valami hasonló. Több értelme lenne, mint a részvényeseket hizlalni.
-
-
mrhitoshi
veterán
Valamivel generálni kell az a bizonyos piaci kapitalizációt, és a mérhetetlen nagy hype-ot.
-
arnyekxxx
veterán
-
-
Ezt kommunikálják, hogy rekord...
Ebben a piaci helyzetben ezt teszik ,mi úgyse fogunk utánaszámolni
-
KAMELOT
titán
Jó az a iPad főleg az iPad mini amit ki is próbáltam. Számomra használhatatlan mivel nem utazom és nincs is rá szükségem. Aki állandóan utazik, suliba jár stb. annak nagyon jó megoldás és főleg elfogadható árban is van. Kicsi, könnyű, gyors és nagy a kijelző. Jó kis masina.
-
pcsabat
őstag
lassan kiadhatnának egy újat minden hónapban, csak mondjuk más színben. Lehetne újabb és újabb eladási rekordokat kommunikálni. De most őszintén? Nem volt elég a 3. generációs nagy ipad bőven?
-
Mr.Csizmás
titán
Az Apple kényszeresen újabb rekordként igyekszik tálalni minden terméke indulását, és ebben az igyekezetében szinte sosem közöl a korábbiakkal összevethető adatokat.
az aláhúzott a lényeg
persze a rajongók mantráznak mindent mantráznak tovább, amit az agit.prop. osztály kiad.
-
tobal
tag
Az, hogy nehéz valamit gyártani, az elég nagy részben a tervezők hibája. Kivéve, ha valami teljesen új technológiát használnak, amihez még nincs kiforrott gyártástechnológia, de ez az Apple esetében nem áll, különben már hónapok óta csak az folyna a csapból, hogy végre az Apple is innovált valamit
.
-
Youri
veterán
Ma én is csúcsot döntöttem az egyhuzamban életben töltött napok számát tekintve...
-
mazsi1911
aktív tag
Azt ne felejtsuk el hogy asszem iPad minibol pl 20darab erkezett egy boltra. Szerintem az a szam 2x akkora is lehetne ha lehetne olyan tempoval gyartani. Ez nem az apple hibaja, keves a foxconn gyerekek.
-
Angel1981
veterán
Pár hónap múlva többet fogunk tudni, ez most zavaros egy kicsit.
Kíváncsian várom a következő negyedév eladásait. -
Metalfan
senior tag
ó, hát ez revolutionally unbelievable!! lassan, de biztosan kezd egyre nagyobb lenni az a harapás az almán, míg a végén át kell rajzolni a logót egy almacsutkára
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest