Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
finkelstein
tag
A demoját próbáltam és nekem tetszik. A szövegelés is nagyon jó benne.
-
ViTaZi
aktív tag
Csak játszanék már vele. Nagyon várós.
-
szabod
senior tag
Lesznek beteg kivégzések, bár ahogy végignéztem mind az lesz
-
rt06
veterán
egy korabbi kapcsolodo hirbol
"...mi lenne, ha kitalálnának mindenféle őrült neveket ezeknek a kivégzéseknek, és a játékosok jutalmul pontokat kapnának, amikkel nagyszerű fejlesztésekhez és feloldható extrákhoz juthatnának hozzá? És így született meg a Bulletstorm rendszere."
-
sheriff.crib
tag
Itt aztán dara lesz a javából!
-
sztem ezen fog állni vagy bukni a játék. ha ezek a showcase killek csak öncélúak lesznek, akkor kb. 15 percig lesznek érdekesek, utána az ember visszatér az unott arccal daráláshoz. ha sikerül valahogy motiválni a játékost, hogy ezeket gyakran használja, akkor lehet érdekes a dolog. bizakodjunk
-
-
Воланд
titán
Egyszer-egyszer jópofák ezek a kivégzések, de hosszútávon szvsz ennyi kevés, hogy lekösse az embert és ne unja meg a játékot.
-
zH.
senior tag
huh ,ez elég jó lesz.
-
Xaels
félisten
A játékot várom, de ezzel a "Kill With Skill" f@szsággal nem vagyok kibékülve. Olyan mintha valami 10éves CODPro találta volna ki ezt a mottót. Amúgy jópofák ezek a kivégzések.
-
Morden24
nagyúr
Még mindig nem értem, ez mitől lesz érdekes
-
EczkE
veterán
Egyre jobban várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- HP ProBook 640 G8, 1" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia (
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( o
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!