- SSD kibeszélő
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Hát eddig az UE-ről ilyen kaliberű cuccok ugrottak be, de a cikknek hála, mostmár tudom, hogy ezentúl elsőként egy 4000Ft-os műanyag asztali hangszórópárra gondoljak.
-
Inkább ár / mély mennyiség arányban a legjobb. Volt Z-2300-am, az az egyik legdurvábban felemás rendszer. Sok mély (dinamikát felejtsd el), más nincs. A Z-5500 az valamivel tűrhetőbb. Persze ha csak irdatlanul sok puffogó "mély" kell meg üvöltő "hangerő" (dinamika, THD, linearitás nem számít) akkor ezek tökéletesek. Egyébként rendkívül rossz ár / érték arányuk van ezeknek a cuccoknak.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
krystman
őstag
Nekem van Logitech X-230 és 210 is. Mind a kettővel 100%ig elégedett vagyok. A 210 is olyan hangot hoz ki, hogy tényleg sokan csak lesnek, hogy milyet szól. Én nagyon elégedett vagyok ezekkel a cuccokkal! Nyilván nem lehet összekeverni egy HiFi-el, mert ezek nem is arra készültek. Ha nem helyi hangosításra, amikor az ember a gép előtt ül. Zenére meg ott a Hifi ha bömböltetni kell!
-
nagyúr
akkor keresd meg a tökeid, és vidd vissza. egyorrú user vagy, nem a te feladatod/munkád, hogy diagnosztikát futtass rajta. ha garanciális, keressék benne ők, miért nem szól.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
spanyoll
addikt
Aki rendes audiofil az úgysem a laptopja mono hangszóróján fog zenét hallgatni meg a kis jackkimenetére dugja rá a 10K-s logitech 2.1-est, hanem vesz egy rendes lejátszót, egy erősítőt, hangcuccot, miegymás.
Aztán persze az audiofil és a csak szóljon, minden, hogy hogyan kategória között azért van bőven átmenet, de érted mire célzok..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
D.Va
senior tag
Azért nem kéne fikázni. Ár/érték arányban messze az egyik legjobb!
Ismerősök mindig menőztek hogy neki ilyen-olyan brutál nagy hangfalai vannak... aztán meg csak pislognak mint a levelibéka mikor meghallják a z5500-at... Mikor meg a 2.1-es z2300-at mutatom akkor meg el is süllyednek hogy miaf*
Nyilván nem HarmanKardon méteres állóhangfalak... ezek számítógépes cuccok... És a méretét meghazudtolóan jól szólnak...
1 hónapja vettem egy ilyet: [link]
Kosárpályára szoktam levinni az utcára... Hát mit ne mondjak... ezen is mindenki csak pislog milyet szól, pedig 10 centi az egész, de szépen szól és 10 órán át bírja akksiról... Ja és ez is UE fejlesztés[ Szerkesztve ]
-
-
Lewzke
őstag
nekem is x530 van már nem is tudom mióta, talán 8-9 éve és kutya baja, még egy közeli villámcsapást is kibírt ami több cuccomat tönkretette, ez működik gond nélkül ... akkor még a Logitech tudott hosszú életű termékeket készíteni... zenében pocsék de filmezni, játszani, rádiót hallgatni tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
"Ultimate Ears" Minő egyedi szlogen. Ufff! Jó munkát végeztek a marketingesek, PR tevékenység mark 5!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
nagyúr
nem cserélhető a kábele? egyébként meg miért ne lenne garanciális. látszanak rajta a nem-rendeltetésszerű használat nyomai (külsérelmi nyom a kábelen)?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
tixem
addikt
nemrég vettem egy x530-at szerintem az áráért bőven jó amit nyújt, messze van azért a bögreszett kategóriától
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
djculture
félisten
Mondom kilehet fogni de nem a márkától függ hanem hogy épp a gyárban milyen nyersanyag van készleten a raktárba. A gyártás nem fog megállni ha épp elérhetetlen beszerezhetetlen a kellő jó minőség és akkor jön az ami beszerezhető. Dolgoztam ilyen gyárakban mindig ez ment. Prémium minőségű hifiket csináltunk, eredeti japán félvezetőkkel de ha kifogyott jött a kínai gyártású utángyártott, ami minden paraméterébe rosszabb volt. Ugyanaz megvolt tv gyárban a main laptól kezdve az elektronikán át az előlap és hátlap anyagával is. Erről szól a sorozat gyártás, csak meglegyen a darabszám... Logitechbe is láttam már kinai szivacsszélű mélysugárzót meg eredetit is mikor szét kellett szedni.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Nem csodálkozom. Az UE név nem kicsit jobban cseng az audió eszközök terén mint a Logitech.
(#15) proradeon
Huh, ez nem néz ki biztatóan.
[ Szerkesztve ]
-
Pixa
aktív tag
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
addikt
válasz proradeon #32 üzenetére
#34-ről van szó. Elég sok ilyet lehet olvasni, ha valami Logitech, az örök garanciás, csak nem verik nagy dobra. Személyes tapasztalatom nincs, csak más céggel, szintén nívós cég, ők is szó nélkül cserélték a szerintem gyári hibás cuccot (egy Kingston SSD volt egyébként). Volt egy Sony vezeték nélküli fejhallgatóm, amit visszavittem, mondván, hogy a dobozon hirdetett Hi-Fi minőséggel ellentétben ez fejfájdítóan zúg alapjáraton. Pasi meghallgatta a boltban, visszaadták a pénzt. Azért a horror árnak meg van az az előnye, hogy ilyen esetben a nagyobb cégek ügyelnek a presztizsre. De, ha meg sem próbálod... mit veszíthetsz vele?
Egyébként a szintén 3-4 éves Altec Lansing fejhallgatóm nem néz ki így, pedig csak 6eFt volt (mondjuk nem használom minden nap). A 10 éve kb. szintén 6eFt-s Philips fejhallgatómról is csak a műbőr jött le, a műanyag egyben van.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Findzs
addikt
"a jövőben az audioeszközöket a jövőben Ultimate Ears név alatt dobják piacra"
nekem is van logitech 2.1 em évek óta teszi a dolgát napi használatban, előre sajnálom ha megadja magát mert nehéz lesz pótolni
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Dabsol5
tag
Lehet még kapni Logitech X-230-at valahol 10 körül? Nekem is az van, de jó lenne még egy.
-
őstag
Igen, kiválóan szól. A hangminőség kifogástalan. Csak az anyaghasználattal van probléma.
Dark Archon: A garancia 2011.07.30-án járt le. (Én 2011.09.26-án vásároltam kiváló állapotban.) Tehát 2 év garanciával számolva 2009-ben lett vásárolva, ami már lassan 4 éve. Sajnos nekem ehhez nincs képem, hogy most írjak nekik...
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
addikt
-
őstag
Á ezek csak szemléltető képek voltak Google-ból. Az enyém jelenleg ÍGY néz ki. Én inkább leszedegettem róla - nagyjából - a bőrhatású foszlányokat, mert minden használat után tele volt vele a fejem.
Viszont a repedéssel nem tudtam mit kezdeni...Amúgy hidd el, vigyáztam rá, de egyszerűen ilyen rossz anyagokból van.
-
Pixa
aktív tag
válasz proradeon #23 üzenetére
Én anno vettem cirka 5 éve egy Sennheiser HD201-t. Megjárta Japánt, Kínát, Amerikát, Franciaország és Magyarország előtt Oroszországot. Kapott az zuhanást, beleesett vízbe és érdekes módon az új tulajdonosának úgy adtam át, mintha új lenne. Holott a HD201 minden csak nem prémium terméke a Sennheisernél.
Vele párhuzamba egy Philips SHP1900-t koptattam aminél egyedül a hardcore minőségű műborborítás lett kopott. De nem repedtek, nem töröttek!Viszont van olyan ismerősöm akinek a Sennheiser széthullott. Úgyhogy lehet Te is beleestél egy szériahibás fülesbe.
De mondjuk félár alatt nem is szabad csodát várni! Pláne, ha a garanciaidejét már kihasználta."...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
spanyoll
addikt
válasz djculture #16 üzenetére
Nem feltétlenül, én pl anno 25 körül vettem egy stanton dj-pro 3000-t (amiről még én is megvallom végtelen dilettantizmusommal, hogy nem csúcskategória) és azóta is úgy gyötröm (5 éve kb), hogy semmi külső vagy belső hibája nincs (kopkopkop).
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
madgie
titán
Asszonynak vagy 4-5 hónapot bírt az agybadugós UE, meg se próbáltam gariztatni, mert ha elhallgat az egyik oldal, úgyis megtört a vezeték ,azzal meg elhajtanak. Érdekes, a gyári Sony Ericsson fülese azóta is megy, azelőtt is ment vagy 2 évet.
Mondjuk annyira nem sírok, egy Harmony mellé kaptam az UE-t promóban, kvázi ingyé' volt.
-
őstag
G35-nél is így van. DE mivel én kivfogástalan állapotban vettem használtan, két hónappal a garancia lejárta után... (Szerintem egyáltalán nem használta az előző tulaj ... VAGY ő is így járt mint én, kicseréltette, aztán eladta a francba.)
Egyetlen pozitívuma a történetnek, hogy a bolti 33000-es ár helyett én 13000-ért jutottam hozzá hardveraprón.
-
Malachi
addikt
válasz proradeon #21 üzenetére
valamit próbálj meg, nézz a garancia után, nem tudom, a fülhallgatóknál hogy van, de nekem egyszerű billentyű kopásért szó nélkül cserélték a másfél éves billentyűzetemet, vadonat újra.
keresd meg a supportot, akár mailben is, csatolj fotót a számláról és a termékről. mit veszíthetsz.
-
őstag
válasz djculture #16 üzenetére
Nem hiszem, hogy prémium kategóriában kell nézelődnöm ahhoz, hogy elfogadható minőségű anyagokból készült fejhallgatót kaphassak. Szerintem 33000-es árba bőven belefért volna a Logitech-nek az, hogy úgy tervezzék meg a fejhallgatót, hogy ne repedjen el, és hogy a bőr utánzat ne foszoljon szét. (És persze én naiv vásárló / fogyasztó azt hittem, hogy a Logitech van ilyen jó, ennyiért. De ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy miért is gyártana olyat, ami évekig jó marad, hiszen neki az a lényeg, hogy fogyasszunk, ergo minden x évben újat vegyünk ... )
-
djculture
félisten
válasz proradeon #15 üzenetére
Megnyugtatlak bármit vehetsz csak a prémium kategóriában vannak normális anyagból ami 100k felett kezdődik. Én már egy ideje csak bóvlit veszek napi hurcolásra mert úgyis kettétörik elszakad meg egyebek. Dobom a kukába veszek másikat. AKG K830BT meg itthon figyel a dobozába, garanciába jött mert az elődje 2 hónapot bírt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem is van Logitech X-230-am, és kiválóan szolgál.
Viszont sajnos beruháztam egy Logitech G35 fejhallgatóba is, aminek a hangminőségére semmi panaszom nem lehet, viszont az anyaghasználat szó szerint nevetséges, tekintve a 33000-es bolti árat.
Egy év se telt el, és az alábbi két képen látható szériahibák megjelentek:
Szóval részemről soha többet Logitech fejhallgató...
-
elefant
őstag
válasz StevieWonder #10 üzenetére
Hát a Loginál sose lehet biztosra menni. Egyszer bejelentik, hogy felszámolják/eladják az univerzális távvezérlő üzletágat, aztán meg négy hónappal később kijönnek két új modellel. több, egymástól független oldalon is ugyanezt írták, úgyhogy biztos, hogy van benne valami. nyilván nem egyik napról a másikra fog lezajlani a váltás (ha tényleg lezajlik)
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
akkor pontatlan a cikk. amit ebben az egy esetben nem is bánnék.
-
törölt tag
Az UE nem gyárt csak fülbevalókat a honlapja alapján.
-
StevieWonder
tag
amúgy a weboldalból úgy tűnik hogy az otthoni hangszórószettek maradnak logi néven
és csak a mobil cuccok mennek uj néven:Earphones
Headphones
Wireless Speakers
Smart Radio
Pro Earphones -
spawn21
veterán
Remélem nem fog a minőség romlani. Mert a Z623-am imádom.
De hamarosan veszek még egyet, mielőtt eltűnik
s24U+15p
-
Malachi
addikt
az idejét se tudom, mióta van meg az X-230-am, jó volt régen, jó most is. gyorsan vennem kell egy 5.1-es szettet, amin még Logitech matrica van...
-
Norb3rto
őstag
-
StevieWonder
tag
csak csináljanak valami értelmes (nevéhez méltó) Z5500 utódot és én boldog leszek
-
Ezzel vajon változik a minőség is, vagy ugyanúgy bögreszettek lesznek ezek is?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla