Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffafa
aktív tag
Szerintem meg elég, ha csak átnevezik a régi kártyát/rendszert és már hátra is dölhetnek
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
Morden24
nagyúr
Hmmm...
2010 végén egy Tegra2-vel szerelt, ZuneHD mintájára megcsinált WM7-es telefont igencsak örömmel fogadnékSectumsempra - For Enemies
-
MODERÁTOR
Őszintén szólva ez már igazán ütősen hangzik. Itt már tényleg, hogy jól jön a CUDA, azzal már nagyon sok mindent ellehet érni. Azért jó látni, hogy feltalálja magát a nVidia, ha már egyes piaci szegmensekben leáldozóban van a csillaga. Egy darabig nem kell félni attól, hogy eltűnnének a látóhatárról.
-
Atis707
tag
Ütősnek hangzik eléggé, csak terjedjen el ne mint az ION
off: mi lesz velünk ,,The way it's meant to be played" nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
akkor ezzel már tudok Crysis-ozni is telefonon/zenelejátszón?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
veterán
Bizonyos híresztelések szerint Cortex-A9-et fognak mellé pakolni, de persze addig minden pletyka marad, amíg hivatalosan meg nem jelenik.
Remélem, tényleg lesz olyan erős, mint írják. Diszkrét kártyák terén is jönnek új nV cuccok, de úgy látom, most nagyon a Tegra lett a favorit a cégnél, diszkrétben így előnyt nyer az AMD a szeptemberi felhozatallal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nos mostanában az Nvidia minden próbálkozása kudarc,Ez lehet a kivétel?
duree54
-
LackoMester
addikt
nagyon izgalmas ez Tegra tény nemrossz,söt
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Killing
addikt
De jó, két magos proci telóba. A magokat meg most nevezik át.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Sennalacy
aktív tag
Én nem is értem minek vesznek az emberek többszázezer forintos LCD meg Plazma tv-ket, hozzá vagyonokért csúcsvideokártyás szgépet amikor játszhatnának hangyapöcs méretű kijelzőn 15-20 évvel ezelőtti grafikai szinten futó irányíthatatlan programokkal is.. Én valahogy sosem hittem ebben. Ahogy a laptopokból sem lesz egy darabig komoly játékgép úgy a telefonokból még kevésbé. Persze el lehet sütni rég elfeledett játékokat újra és ez jól jön a fejlesztőknek is, megtámogatják nem kevés reklámkampánnyal hogy ez az igazi élmény emberek... Nvidia szerint újabban így kéne játszani ha már a másik fronton vesztésre állnak...
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
Killing
addikt
válasz Sennalacy #11 üzenetére
A Tegra felhasználási területét tudtommal nem korlátozták az okostelefon kategóriára.
Ha abba rakják akkor meg lehet dual-core telód.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Shikamaru
csendes tag
Majd jövőre olyan ütős telók lesznek...
De ha veszek 1-et akkor biztos hogy fél év múlva meg jön 1 5-ször olyan jó feleakkora áron![ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Epp akartam kerdezni, hogy van ra kereslet, mert en nem sokat hallok rola, csak itt a PH!.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
törölt tag
A jelek szerint Te vagy az egyetlen, aki nem érti. A TWIMTBP kb arról szólt, hogy jól telenyomjuk a játék / grafikai sw fejlesztőket pénzzel, cserébe mindössze annyit várunk, hogy csak olyan kódot írjanak és optimalizáljanak, ami csak a mi GPU-nkon fut értelmes sebességgel, a konkurenciáén nem. Főleg akkor ne fusson rendesen az ellen vasán, ha az messze előremutatóbb, mint a miénk.
Ezt nevezte az nV a fejlesztők támogatásának, de lényegében csak kilóra megvették őket.
-
aram01
nagyúr
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Fecogame
veterán
Jól hangzik, majd meglátjuk, milyen lesz.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
törölt tag
Akárhányszor, akármilyen mélységben nézek utána, mindig azt a következtetést tudom csak levonni, hogy a TWIMTBP egyetlen célja a versenykorlátozás volt. Illetve volt egy másik is, főleg a G80 és R600 megjelenése után. Ez pedig a kódfejlődés akadályozása, lévén akkor egyből kiderült volna, hogy a G80 és származékai már megjelenésükkor elavultak voltak architekturálisan.
-
addikt
itt írta ezek után, minek olvasson utána?
Más: miért értetlenkednek mindig az ilyen cikkeknél a népek? Igen, Én sem értem mi a pöcsnek fél col-on játszani a Crysis-t, de van ennek rengeteg oldala. Ha ezt a kis szart beletesszük egy asztali bizbaszba, akkor ott a TV alatt a Mini"PC"(tudom nem PC azé van macskaköröm, de rakhatsz rá olyan oprendszert amin fut egy böngésző meg midnen szarság). Ráteszed a bazi nagy TV-det azt játszik minden FullHD-s szutykot, kb máris megjött az értelme. Talán még a SETI-t is futtathatod (vagy ez most régimódi volt?) vele.
És lehetne még vagy 100 példát mondani, hogy mire lehet jó még ez a kütyürümütyürü. Jó ez, kissebb fogyasztás, egyszerű holmi.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
bit_vector
tag
tessék mondani, ezen má fut a crysis 2 ?
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/
-
Pukii
senior tag
válasz #65675776 #28 üzenetére
Az elég nyilvánvaló, hogy nem a konkurens rendszert akarták reklámozni a TWIMTBP keretén belül.
Az az álitásod megkérdőjelezhető, hogy pusztán abból állt-e a program h a fejlesztöket jol megtömték pénzel.Tuti ,hogy történt ilyen ,de valószinüleg azért az Ati(amd) sem kell félteni. Amig nem volt törvényes kereteken belül müködik adig hol a probléma?[ Szerkesztve ]
''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
negyedes
addikt
válasz bit_vector #32 üzenetére
Anyukam, ezen ugy fut minden mint Bolt 100-on.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Crytek
nagyúr
Bárcsak a VGA-kra is ekkora figyelmet forditanának akkor nem lenne gond!
Next PC Upgrade: 2022
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz #65675776 #13 üzenetére
Pedig olyan derék, derék ember.
#33 Pukii: Nyilván a TWIMTBP program nem csak vesztegetésről/zsarolásról szólt, ha eltekinthetnénk ettől az "apróságtól", akkor még azt is mondhatnánk, hogy egy jó dolog volt, de sajnos nem lehet, ugyanis szerves része volt, egyébként nem is értek volna el ekkora sikereket vele.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Pukii
senior tag
válasz VaniliásRönk #40 üzenetére
Hát én vesztegetésről/zsarolásról nem tudok. Tudnál linkelni valamit róla?
''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
Put2
tag
Kicsit Láma kérdés, de azért kérdezem mert nem tudom.. Valahol L kell kezdni mindig MI az a Tegra pontosan? Kérem nem ordibáljátok le a fejem
-
devast
addikt
-
nebali
tag
Az Nvidia-s ügyhöz csak annyit, hogy a kinyomott pénzből nem csak a cég/dev kezébe került a pénz, hanem az odautazó nvidia-s mérnökök fizuja,kintléte, tudása stb. Az Ati is csinált támogatói programot, de ezidáig nem adott ekkora sw supportot mint Nvidia. Ez főleg cad-ban elterjedt.
Mondom ezt úgy, hogy mindenhova Ati-t veszek és ajánlok, a cégnél viszont ezt a szót nem is ismerik.Ja és ez egy jó kitörési pont a vídiásoknak.
[ Szerkesztve ]
Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte +ati 5770,8x36GdiskRAID 0 :) 15k scsi+256m hbaPCI-X 560/560M/s
-
salaud
aktív tag
Nos, egy tegra2-vel szerelt 12"-os smartbook egy jó linux-al más valóban használható rohangálós minigép lenne. Nagyon várom, mert a mai intel grafikács csodák nem győztek még meg annyira, hogy vegyek egyet...
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Depression
veterán
válasz #65675776 #24 üzenetére
Na ja, de furcsa mód, akkor meg is jelentek a játékok, nem több éves csúszásokkal, és nem azt lehetett olvasni, hogy ezt törölték, az ment csődbe...
Az a pénz nagyon hiányzik a fejlesztőknek. Az Ati olcsón adja a jó kártyáit, csak alig van min játszani.
Szerintem jó irányba megy az nV, mert a PC piacról 100%, hogy ki fogják szorítani. Csak azt nem gondoltam, hogy ezt ennyire előre látták.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
HarapósKutya
tag
Lassan már netbookba is lehetne szerelni, talan mar jobb is mint az Atom!
www.halivud.hu
-
addikt
válasz Depression #46 üzenetére
a krízis nem csak a fejlesztőket/kiadókat hanem a gyártókat is érinti, most ez van, sok csúszás "kevés" game sok törölt név
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
renato
aktív tag
kól hangzik, más a sima ZuneHDben is remekül muzsikál a kisöcsi.
Ha ez tényleg 4x gyorsabb lesz akkor a jövő évi kütyük nagyon ütősek lesznek, és jobb ha mindenki tegrával képzeli el az ilyen pmp-k, telók meg akrámik gyorsitását.remek lesz, teli lehetőségekkel, és remek speeddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest