Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Adott egy Rocket AGM70L (70Ah) akksi. Előéletét nem tudom, vett autóban volt. 11 volt alatti volt benne a töltés. (sajnos ahogy utánanéztem ez már alapból lehet kuka) Aldis töltővel próbáltam tölteni hópihés töltéssel. Majd egy napot rajta volt, de újabb éjszakára nem mertem rajta hagyni. 14.6nál volt t öltés ekkor. Olvastam olyat is hogy 14.8 nál azonnal le kell szedni. De reggelre már csak 11.7et mutat a multiméter. Meghalt az akksi, vagy még hagyjam töltőn?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest