- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Időközben én is beszereztem egy CTEK MXS5-öt, itt találtam legolcsóbban. Korrekt hely, gyors kiszolgálással.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz crissprivat #1736 üzenetére
Piros.
Mert van két féle? Nem is tudtam. Mi a különbség?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Kösz! ..és az infot is.
Most láttam, h létezik ebből picit többért test and charge funkciós változat is. Az miben nyújt többet, mit takar a teszt funkció?
-
runner 125
nagyúr
Ok, kösz ismét.
Egyébként ez egy Yuasa 11,6Ah-s zárt akksi, ha két hetente egy hétvégére felrakom rá, az karbantartást tekintve elegendő?
Április elején már úgyis motorozok, szóval onnantól 1-2 hetente kapja a töltést a motorról."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Jimmy66 #1927 üzenetére
Mondjuk ehhez már beteg agy kell, h fél milláért vegyen valaki akksi töltőt.
Fel nem fogom h milyen cél mellett kifizetődő egy ilyen cumó. Ennyiből legalább 17 prémium akksit vesz az ember, ha egy jókora autó akksiról beszélünk."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Tegnap este 6 fele ráraktam a HR-V-t is a CTEK-re, belőttem az autó piktogrammot és magára hagytam. Reggel 9 fele kiemntem megnézni de akkor még csak a 7. státusz világított, az előbb megnéztem ismét, és továbbra is csak a 7. lámpa zöldell. Mi az oka, h ennyit kell várni a teljes ciklus befejezésére?
-
runner 125
nagyúr
válasz crissprivat #2039 üzenetére
Ah, kösz!
Érdekes, mert a motor akksinál úgy rémlett h 14-15 óra után már világított az utolsó is.mod. Magyarán akkor levehetem, nem?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Van már évek óta egy MXS 5.0 CTEK töltőm, eddig leginkább motor akksikat töltöttem vele, ma viszont autó akksit, méghozzá Recond funkcióval, mert le volt csutkára merülve egy viszonylag friss akku.
Lényeg a lényeg, ma már 2. napja volt rajta a töltő, már az utolsó fázisában világított a LED, de gondoltam mivel nincs használva, rajta hagyom, hadd gondozza. Kíváncsiságból megfogtam és rohadt melegnek éreztem a töltő alját. Rámértem lézeres mérővel, 47-49 fok végig.
Ez normális? Vagy mitől melegedett ez fel ennyire? Most kikapcsoltam a Recond funkciót és autó piktogramos módon hagytam. KÍváncsi leszek, holnap ráfogok megint.Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Köszi, annyit hozzátennék még, h amikor észrevettem h rettenet meleg, volt bsztatva az autó infotainment rendszere kb 2 órán át úgy h közben rajta volt végig a CTEK. Valószínű ez okozhatta? Nyilván ilyenkor az akksiról dolgozik, mert a motor nem járt. Tehát azt az energiát próbálta pótolti a CTEK?
Csak azért kérdezem, mert reggelre (rajta van még mindig, de már átraktam normál autó töltés módba) szerencsére visszahült, és most kb levegőhőmérsékletű."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Inhouse #7015 üzenetére
Ok, utólag már szerencsére összeraktam a képet én is, köszi.
Legközelebb igyekszem nem bsztatni ilyenkor, nehogy megöljem szegényt."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest