Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Akkor most hagyjuk is a linux vs. win dolgot.
Mindenki azt használja,amit szeret,ismer. DE használjuk az élni és élni hagyni elvet. Senki ne fikázza se a linuxot se a wint. A cikk elején ott a lényeg: ÉN GYAKOROLNI AKAROK! Leírtam, mert hátha más is kívancsi rá, ennyi. Ha nem rendszergazdának tanulnék csak kellenének a "hülyebiztos" megoldások, akkor dupla ennyiért vennék egy jó nast,de nekem ez a hobbim és 1-2 hónap múlva a szakmám is ezért gyakorlásra kell nekem egy ilyen. Wint ugyan úgy használok, de egyikre se mondok negatív véleményt. Nas + valamilyen lejátszó ennél azért drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Star Citizen
- Gitáros topic
- Poco F7
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest